مطالب مرتبط:
چالش های اجرای قانون ثبت رسمی اموال غیرمنقول در کردستان
عکس/ کودکان پاریسی در حال بازی با گیوتین اسباب بازی، 67 سال پیش
تیم ملی زیر 20 سال افغانستان در نخستین بازی خود در کافا مغلوب ترکمنستان شد
اجرای طرح ساماندهی و اسکان همراهان بیماران در همراه سراها
کاهش تلفات برق با اجرای طرح «مهتاب» در استان تهران شتاب گرفت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 اردیبهشت 1405 ساعت 09:452026-05-13اقتصادي

اجرای قانون مالیات بر سفته بازی از سال 1406


سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: قانون مالیات بر سوداگری و سفته بازی به تصویب رسیده است و با توجه به مواعد قانونی، اجرای این قانون را از اردیبهشت سال 1406 به بعد خواهیم داشت.

- سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: قانون مالیات بر سوداگری و سفته بازی به تصویب رسیده است و با توجه به مواعد قانونی، اجرای این قانون را از اردیبهشت سال 1406 به بعد خواهیم داشت.

مهدی موحدی بکنظر سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور، در گفت وگویی در خصوص تصمیمات دولت جهت معافیت یا کاهش مالیات برای مشاغل آسیب دیده از جنگ اظهار کرد: قطعاً سازمان امور مالیاتی به مشاغل آسیب دیده از جنگ نگاه حمایتی خواهد داشت، کما اینکه در سال های گذشته نیز در مواجهه با بحران های اقتصادی، توجه سازمان امور مالیاتی این بود که کسب وکارهای کوچک و آسیب دیده در این فضا آسیب های جدی تری نبینند.

وی ادامه داد: هنوز تا زمان تسلیم اظهارنامه اشخاص حقیقی و حقوقی در روزهای پس از خردادماه فرصت داریم، اما با توجه به اینکه جنگ 12 روزه تحمیلی، اغتشاشات دی ماه و جنگ رمضان بر کسب وکارها اثر گذاشته است، نگاه سازمان امور مالیاتی این است که بتواند ملاحظات لازم را در زمان تسلیم اظهارنامه های مالیاتی با توجه به شرایط موجود لحاظ کند و همکاری های لازم را با مؤدیان داشته باشد.


برچسب ها: سازمان امور مالیاتی - سازمان امور مالیاتی کشور - امور مالیاتی - مالیات - امور مالیاتی کشور - مالیاتی - قانون
آخرین اخبار سرویس:

اجرای قانون مالیات بر سفته بازی از سال 1406

اجرای قانون مالیات بر سفته بازی از سال 1406