مطالب مرتبط:
زیباترین صحنه های کشتی ساحلی دراین مسابقات مشاهده شد / 4 مدال طلا به مردم ایران تقدیم گردید | اخبار ورزشی
زیباترین صحنه های کشتی ساحلی دراین مسابقات مشاهده شد / 4 مدال طلا به مردم ایران تقدیم گردید
سرپرست تیم ملی فوتبال ساحلی، مدال طلا را به مردم و شهدا تقدیم کرد
سرپرست تیم ملی فوتبال ساحلی، مدال طلا را به مردم و شهدا تقدیم کرد
مدال نقره والیبال ساحلی ایران در سانیا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 اردیبهشت 1405 ساعت 12:102026-04-30ورزشي

ساحلی بازان ایران مدال خود را به شهدا و مردم ایران تقدیم کردند


ساحلی بازان فوتبال کشورمان پس از کسب عنوان قهرمانی، این موفقیت را حاصل تلاش، همدلی و عبور از روز های دشوار اخیر دانستند و قهرمانی را به مردم ایران و خانواده شهدا تقدیم کردند.

- علی میرشکاری در این باره اظهار کرد: مسابقات در سطح بالایی برگزار شد و خوشحالیم که همان طور که انتظار می رفت، توانستیم عنوان قهرمانی را به دست بیاوریم.

ما در شرایطی به این موفقیت رسیدیم که 40 روز تمرین نداشتیم و در روز های سختی قرار داشتیم، اما بااین وجود توانستیم به هدفمان برسیم.

امیدوارم این موفقیت ها برای فوتبال ساحلی ایران تداوم داشته باشد.

این مدال را به تمامی شهیدان این سرزمین تقدیم می کنم؛ کسانی که جانشان را دادند تا پرچم ایران بالا بماند.

سیدمحمد داستان، گفت: سطح مسابقات خوب بود و خدا را شکر می کنیم که توانستیم مزد چندین ماه تلاش و تمرین را بگیریم.

هرچند در 40 روز پایانی پیش از مسابقات هیچ تمرینی نداشتیم، اما بازیکنان باانگیزه و انسجام بالا وارد میدان شدند و در نهایت به قهرمانی رسیدند.

او در ادامه این قهرمانی را به ملت ایران تقدیم کرد و ابراز امیدواری کرد که تیم ملی توانسته باشد ذره ای دل مردم را شاد کند.

محمدعلی نظرزاده، عنوان کرد: سطح مسابقات بالا بود و تیم ها با آمادگی خوبی در این رقابت ها حاضر شدند.


برچسب ها: ایران - عنوان قهرمانی - قهرمانی - ساحلی بازان - مردم ایران - موفقیت - فوتبال ساحلی ایران
آخرین اخبار سرویس:

ساحلی بازان ایران مدال خود را به شهدا و مردم ایران تقدیم کردند

ساحلی بازان ایران مدال خود را به شهدا و مردم ایران تقدیم کردند