مطالب مرتبط:
زمان دقیق برگزاری کنکور مشخص نیست | برگزاری امتحانات نهایی 2 هفته بعد از تثبیت شرایط کشور
نحوه برگزاری امتحانات نهایی تا مرداد تعیین تکلیف می شود
جدیدترین تصمیمات در خصوص برگزاری امتحانات نهایی
جدیدترین تصمیمات در خصوص برگزاری امتحانات نهایی یازدهمی ها و دوازدهمی ها
جدیدترین تصمیمات در خصوص برگزاری امتحانات نهایی یازدهمی ها و دوازدهمی ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 اردیبهشت 1405 ساعت 14:102026-05-02اجتماعي

برگزاری امتحانات نهایی 2 هفته بعد از تثبیت شرایط کشور


سخنگوی وزارت آموزش وپرورش از برگزاری امتحانات نهایی 2 هفته بعد از تثبیت شرایط کشور خبرداد.

- سخنگوی وزارت آموزش وپرورش از برگزاری امتحانات نهایی 2 هفته بعد از تثبیت شرایط کشور خبرداد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ علی فرهادی, سخنگوی وزارت آموزش وپرورش با تأکید بر اینکه زمان دقیق برگزاری کنکور مشخص نیست گفت: دو تصمیم اتخاذ شده؛ نخست اینکه اگر تا نیمه اول مرداد شرایط برگزاری آزمون های نهایی فراهم شود، حداقل 2 هفته بعد از تثبیت شرایط، آزمون نهایی برگزار می شود در غیر این صورت، به مدارس مجوز داده می شود تا آزمون ها را داخلی برگزار و دانش آموزان بتوانند فارغ التحصیل شوند تا سپس درباره نحوه برگزاری کنکور تصمیم لازم اتخاذشود.

علی فرهادی با اشاره به سابقه گرامیداشت مقام معلم و انتخاب معلم نمونه در نظام تعلیم و تربیت کشور، اظهار کرد: هفته گرامیداشت مقام معلم و انتخاب معلم نمونه سنت بسیار خوب در نظام تعلیم و تربیت کشورمان بوده، اما انتخاب معلم نمونه کار بسیار دشواری است، چرا که همه معلمان نمونه هستند.

وی افزود: با این حال، به منظور انتخاب گلی از این باغ بزرگ معلمان که حدود یک میلیون معلم در سراسر کشور هستند، انتخاب معلمان نمونه در سال جاری با تفاوت هایی نسبت به سال های گذشته انجام شد.


برچسب ها: برگزار - وزارت آموزش وپرورش - برگزاری - برگزاری امتحانات - امتحانات نهایی - آموزش وپرورش - سخنگوی وزارت
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری امتحانات نهایی 2 هفته بعد از تثبیت شرایط کشور

برگزاری امتحانات نهایی 2 هفته بعد از تثبیت شرایط کشور