مطالب مرتبط:
جدیدترین تصمیمات در خصوص برگزاری امتحانات نهایی
نحوه برگزاری امتحانات نهایی تا مرداد تعیین تکلیف می شود
دانشگاه آزاد اسلامی شرط پرداخت شهریه برای امتحانات میان ترم را لغو کرد
تصاویر/ برگزاری اجتماع باشکوه «ایران یاران جوان» در همدان
در صورت تداوم جنگ، امتحانات مجازی برگزار می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 اردیبهشت 1405 ساعت 11:052026-05-02اجتماعي

جدیدترین تصمیمات در خصوص برگزاری امتحانات نهایی یازدهمی ها و دوازدهمی ها


کاظمی با بیان اینکه قول می دهم معلمان تمام سعی خود را انجام می دهند تا سر فصل ها را تمام کنند گفت: ما فرصت آموزشی را تمدید کرده ایم، نظارت ها انجام شده اما طبیعتا این کیفیت ممکن است به مانند قبل نباشد اما ان شالله در تابستان یا در ابتدای سال آینده .

- جدیدترین تصمیمات در خصوص برگزاری امتحانات نهایی یازدهمی ها و دوازدهمی ها کاظمی با بیان اینکه قول می دهم معلمان تمام سعی خود را انجام می دهند تا سر فصل ها را تمام کنند گفت: ما فرصت آموزشی را تمدید کرده ایم، نظارت ها انجام شده اما طبیعتا این کیفیت ممکن است به مانند قبل نباشد اما ان شالله در تابستان یا در ابتدای سال آینده مرور درس ها را خواهیم داشت.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر برگزاری امتحانات نهایی 15 روز بعد از عادی شدن شرایط ،گفت: اگر تا 10 مرداد شرایط جنگی باشد، امتحانات یازدهمی ها و دوازدهمی ها داخلی برگزار می شود تا فارغ التحصیل شوند اما متقاضیان کنکور باید حتما در آزمون نهایی شرکت کنند چرا که تاثیر این پایه ها در کنکور قطعی است؛ ملاحظه خواهیم کرد و به دانش آموزان فرصت بیشتری برای مطالعه می دهیم تا امتحانات نهایی برگزار شود.

به گزارش ایسنا، زنگ سپاس معلم که سال های گذشته همزمان در مدارس سراسر کشور بصورت حضوری نواخته می شد، امسال با توجه به شرایط حاکم بر کشور از طریق مدرسه


برچسب ها: برگزاری امتحانات - امتحانات نهایی - امتحانات - برگزاری - سال آینده - وزیر آموزش و پرورش - نهایی
آخرین اخبار سرویس:

جدیدترین تصمیمات در خصوص برگزاری امتحانات نهایی یازدهمی ها و دوازدهمی ها

جدیدترین تصمیمات در خصوص برگزاری امتحانات نهایی یازدهمی ها و دوازدهمی ها