مطالب مرتبط:
نمایشگاه «خط وطن» در برج آزادی افتتاح شد/ درس نیمه تمام ماند+فیلم
«خط وطن» در برج آزادی برپا شد؛ این خانه به امید زنده است
نمایشگاه خوشنویسی «خط وطن»
وزارت خارجه خواستار آزادی فوری خدمه و خانواده آنان در کشتی توسکا شد
تصاویر دیده نشده از سالن وزنه برداری آزادی پس از حملات دشمن + عکس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 اردیبهشت 1405 ساعت 08:552026-04-22فرهنگي

گشایش نمایشگاه خوشنویسی «خط وطن» در برج آزادی


نمایشگاه آثار خوشنویسی کاوه تیموری با عنوان «خط وطن» و با محوریت ایران در برج آزادی افتتاح شد.

- نمایشگاه آثار خوشنویسی کاوه تیموری با عنوان خط وطن و با محوریت ایران در برج آزادی افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، آیین گشایش نمایشگاه خوشنویسی خط وطن با نمایش آثاری از کاوه تیموری در مجموعه فرهنگی و هنری برج آزادی با حضور کاوه تیموری استاد خوشنویس، مهدی شفیعی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت و محمد اللهیاری مدیرعامل بنیاد رودکی برگزار شد.

این نمایشگاه در کنار نمایش آثار تیموری که با محوریت ایران خلق شده بودند، نگاره هایی هنری از دانش آموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب را نیز به نمایش می گذاشت.

تیموری آغاز مسیر نمایشگاه خود را با خطاطی ای تذهیب نشان از عبارت بسم الله الرحمن الرحیم آغاز کرده بود.

پس از آن وی با تضمینی از قصیده پرآوازه بوی جوی مولیان رودکی سروده مهدی حمیدی شیرازی به مخاطبانش سلامی نوروزی می کرد؛ غزلی که با این بیت آغاز می شد فرودین شادی کنان آید همی / از چمن بوی جنان آید همی در ادامه این نمایشگاه مخاطب چند پله ای را به زیر می رفت و یک پرفورمنس زنده از حادثه تلخ مدرسه میناب را نظاره می کرد.


برچسب ها: نمایشگاه - نمایش - تیموری - برج آزادی - نمایشگاه خوشنویسی - خوشنویسی - آزادی
آخرین اخبار سرویس:

گشایش نمایشگاه خوشنویسی «خط وطن» در برج آزادی

گشایش نمایشگاه خوشنویسی «خط وطن» در برج آزادی