مطالب مرتبط:
وزیر خارجه اسراییل: حزب الله 10 هزار موشک و پهپاد به سمت اسراییل شلیک کرده
رژیم اسراییل:حزب الله در 2 ماه، 10 هزار موشک و پهپاد شلیک کرده
شلیک هزاران پهپاد و موشک از سوی حزب الله به سمت اسراییل در دوماه
حزب الله لبنان 10 هزار موشک و پهپاد به سمت اسراییل شلیک کرد؛ استقرار نیروها و تجهیزات در نزدیکی مواضع یونیفل ادامه دارد
موشک های حزب الله، مدارس اسراییل را به تعطیلی کشاندند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 اردیبهشت 1405 ساعت 00:052026-04-27بين الملل

اعتراف وزیر خارجه اسراییل به 10 هزار شلیک از حزب الله


وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اعتراف کرد حزب الله لبنان ظرف دو ماه، 10 هزار موشک و پهپاد به سمت اسراییل شلیک کرده است.

- به گزارش تابناک به نقل از کانال 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی، گدعون ساعر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) در دیدار با جینین پلاسخارت هماهنگ کننده سازمان ملل در لبنان، حزب الله را به نقض توافق آتش بس متهم کرد و مدعی شد مقاومت لبنان همواره پرسنل و تجهیزات خود را در نزدیکی مواضع یونیفل مستقر می کند.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در ادامه گفت حزب الله ظرف دو ماه گذشته، حدود 10 هزار موشک و پهپاد به سمت اسراییل شلیک کرده است.

گفتنی است، شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان امروز دوشنبه اعلام کرد: دشمن صهیونیستی به بن بست رسیده و مقاومت همچنان قدرتمند و ادامه دار است و امکان شکست آن وجود ندارد.

وی افزود: دشمن با حمایت آمریکا تلاش کرد حزب الله، مقاومت اسلامی و پایگاه مردمی آن را از بین ببرد، اما با وجود به کارگیری همه ابزارها، از آغاز نبرد اولی البأس در 23 سپتامبر 2024 تاکنون موفق نشده است.

دبیرکل حزب الله لبنان تأکید کرد: سلاح مقاومت برای مقابله با تجاوز و دفاع از موجودیت است و این سلاح کنار گذاشته نخواهد شد.


برچسب ها: وزیر خارجه رژیم صهیونیستی - رژیم صهیونیستی - صهیونیستی - حزب الله - وزیر خارجه - حزب الله لبنان - الله
آخرین اخبار سرویس:

اعتراف وزیر خارجه اسراییل به 10 هزار شلیک از حزب الله

اعتراف وزیر خارجه اسراییل به 10 هزار شلیک از حزب الله