مطالب مرتبط:
خبر مهم درباره ادغام یا انحلال بانک ها
تنگه هرمز، انگلیس را مجبور به ادغام پروازها کرد
بحران سوخت در اروپا؛ طرح اضطراری انگلیس برای ادغام پروازها
چراغ سبز لندن به ادغام پروازهای تابستانی
تنگه هرمز، انگلیس را مجبور به ادغام پروازها کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 اردیبهشت 1405 ساعت 08:252026-05-04اقتصادي

کدام بانک ها ادغام یا منحل خواهند شد؟!


یک منبع در بانک مرکزی گفت که این بانک برنامه ای برای ادغام یا انحلال بانک های ناتراز در سال جاری ندارد.

- طبق اعلام بانک مرکزی سیاست این بانک در قبال بانک های ناتراز همچون سال قبل ادامه خواهد یافت و این بانک ها همچنان برای اضافه برداشت از بانک مرکزی محدود خواهند بود.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ اوائل اسفندماه سال گذشته بانک مرکزی دسترسی به سامانه ساتنا را برای 6 بانک گردشگری، ایران زمین، رسالت، رفاه، مسکن و مؤسسه اعتباری ملل قطع کرد و این بانک ها با تعهد کتبی برای عدم اضافه برداشت بار دیگر به سامانه ساتنا متصل شدند.

هرچند برخی شایعات در خصوص ادغام یکی از بانک های ناتراز مطرح شده بود با این حال اطلاعات نشان می دهد در حال حاضر بانک های ناتراز در جهت بهبود کفایت سرمایه و اصلاح ناترازی خود اقدام کرده و بانک مرکزی نیز ادغام یا انحلال هیچ بانکی را در دستور کار خود ندارد.


برچسب ها: بانک - بانک مرکزی - بانک ها - مرکزی - ادغام - انحلال - برداشت
آخرین اخبار سرویس:

کدام بانک ها ادغام یا منحل خواهند شد؟!

کدام بانک ها ادغام یا منحل خواهند شد؟!