مطالب مرتبط:
بوکس قهرمانی نوجوانان آسیا؛ زیار نایب قهرمان شد | اخبار ورزشی
پدیده بوکس ایران قهرمان آسیا شد
چمی پا قهرمان بوکس نوجوانان آسیا شد
رونالدو با النصر در آسیا قهرمان می شود؟
پایان شایعات/ سپاهان برای حضور در آسیا مشکل مالی ندارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 اردیبهشت 1405 ساعت 18:352026-05-16ورزشي

بوکسور نوجوان کرمانی نایب قهرمان آسیا شد


فرزان احمدی، بوکسور نوجوان کرمانی در مسابقات قهرمانی آسیا مقام دوم را کسب کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر، فرزان احمدی، بوکسور نوجوان کرمانی در مسابقات آسیایی ازبکستان در فینال برابر ورزشکار کشور میزبان قرار گرفت و بازی را واگذار کرد تا نقره مسابقات را کسب کند.

بوکسور نوجوان کرمانی در وزن 70 کیلوگرم در این مسابقات حضور داشت و پیش از این بهترین بوکسور سال گذشته رده های سنی قاره کهن بود.

احمدی که در این مسابقات در نیمه نهایی برابر سئونگ هو کیم از کره جنوبی قرار گرفته بود توانست او را شکست دهد و به فینال مسابقات برسد.

وی در فینال مسابقات برابر ورزشکار ازبکستانی قرار گرفت و درحالی که اعتراضاتی به داوری هم وجود داشت بازی را به عبدومایوف واگذار کرد تا مدال نقره مسابقات را کسب کند.

او در راه رسیدن به فینال از سد حریفانی از ترکمنستان و کره جنوبی گذشته بود.

با این حساب تیم 6 نفره بوکس ایران در رقابتهای نوجوانان قهرمانی اسیا با یک مدال طلا، 2 نقره و یک برنز درحالی به کار خود پایان داد که ورزشکار کرمانی دارنده یکی از این مدال های نقره بود.


برچسب ها: مسابقات - بوکسور - نوجوان - بوکس - کرمانی - فینال - مسابقات قهرمانی آسیا
آخرین اخبار سرویس:

بوکسور نوجوان کرمانی نایب قهرمان آسیا شد

بوکسور نوجوان کرمانی نایب قهرمان آسیا شد