مطالب مرتبط:
مقاومت و ایستادگی تنها گزینه صحیح برابر زیاده خواهی آمریکا است
مقاومت و ایستادگی تنها گزینه صحیح برابر زیاده خواهی آمریکا است
دیپلماسی گروگان زیاده خواهی آمریکا
پکن: زیاده خواهی آمریکا علت اصلی بن بست در مذاکرات با ایران است
قیمت بنزین مهم ترین چالش سیاست داخلی آمریکا شده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 اردیبهشت 1405 ساعت 13:252026-04-22سياسي

سیاست های زیاده خواهی آمریکا موجب شرارت های استکبار جهانی


سیاست های زیاده خواهی آمریکا موجب شرارت های استکبار جهانی در دنیاست.

- سیاست های زیاده خواهی آمریکا موجب شرارت های استکبار جهانی رییس آموزش و پرورش کیش، گفت: سیاست های زیاده خواهی آمریکا موجب شرارت های استکبار جهانی در دنیاست.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش ، شاهرخ نیازی در مراسم گرامیداشت شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی و دانش آموزان شهید مدرسه میناب با اشاره به جنایت های رژیم صهیونیستی و آمریکا گفت:اتحاد ملت فهیم ایران، ارتش و نیرو های مسلح مقتدر کشورمان با همت مسئولان کشور عامل اصلی موفقیت ها در جنگ تحمیلی سوم است.

او افزود: رهبر شهید انقلاب اسلامی و مسئولان کشورمان با ایمان به خدا و تعهد و غیرت پای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستاده اند و در این راه نیز به شهادت رسیدند.

رییس آموزش و پرورش کیش، گفت: تاریخ و فرهنگ غنی ایرانی اسلامی موجب شده، ملت ایران، مردمی غیور و شجاع و جان فدا باشند و هویت مردم ایران در جهان زبانزد است.


برچسب ها: استکبار جهانی - رییس آموزش و پرورش - آمریکا - استکبار - انقلاب اسلامی - اسلامی - آموزش و پرورش
آخرین اخبار سرویس:

سیاست های زیاده خواهی آمریکا موجب شرارت های استکبار جهانی

سیاست های زیاده خواهی آمریکا موجب شرارت های استکبار جهانی