مطالب مرتبط:
ادامه گرد و غبار و کاهش دید افقی در اصفهان تا پنچشنبه
خبر جدید از اتصال اینترنت بین الملل امشب 14 اردیبهشت 1405/ همکاری دو وزارتخانه برای رفع محدودیت اینترنت
تونل امیرکبیر امشب مسدود است
فعالیت ابرهای سیاه در کشور؛ امشب این مناطق منتظر بارش باران باشند
اجتماع مردم بندرعباس در ایستگاه 69/ امشب؛ 15 اردیبهشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 اردیبهشت 1405 ساعت 19:102026-05-05اجتماعي

کاهش تدریجی گرد و غبار در ایلام از امشب


کارشناس هواشناسی ایلام از کاهش تدریجی توده گرد و غبار از امشب خبر داد و گفت: با خروج این سامانه ناپایدار، استان تا یک هفته آینده شرایطی پایدار و بدون بارش خواهد داشت.

- به گزارش ؛ احسان احمدی نژاد کارشناس هواشناسی ایلام، اظهار داشت: از روز گذشته توده ای از گرد و غبار وارد استان شده که پیش بینی می شود از اوایل امشب به تدریج از شدت آن کاسته شده و به مرور از استان خارج شود.

وی افزود: با توجه به ناپایداری های جوی حاکم، در برخی نقاط استان احتمال وزش باد شدید موقتی، وقوع رگبار های عمدتاً تند و همچنین رعد و برق وجود دارد.

احمدی نژاد تصریح کرد: با خروج این سامانه ناپایدار از امشب، شرایط جوی استان به سمت پایداری پیش خواهد رفت و انتظار می رود تا حدود یک هفته آینده، آسمان ایلام بدون بارش و نسبتاً آرام باشد.


برچسب ها: کارشناس هواشناسی ایلام - کارشناس هواشناسی - پایدار - گرد و غبار - استان - ایلام - احمدی نژاد
آخرین اخبار سرویس:

کاهش تدریجی گرد و غبار در ایلام از امشب

کاهش تدریجی گرد و غبار در ایلام از امشب