مطالب مرتبط:
افت اسفندماهی معاملات آنلاین؛ تعداد و ارزش تراکنش ها منفی شد
تعداد تراکنش های آنلاین در اسفند 1404 منفی شد
ذره بین بانک مرکزی روی معاملات آنلاین طلا با سامانه جدید
ذره بین بانک مرکزی روی معاملات آنلاین طلا با سامانه جدید
ارزش معاملات صندوق های بورسی از 77 هزار میلیارد تومان عبور کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 اردیبهشت 1405 ساعت 15:402026-05-18اقتصادي

کاهش معاملات آنلاین/ تعداد و ارزش تراکنش ها منفی شد


تعداد تراکنش های آنلاین در اسفند 1404، 6 درصد و ارزش معاملات 8 درصد کاهش یافت.

- تعداد تراکنش های آنلاین در اسفند 1404، 6 درصد و ارزش معاملات 8 درصد کاهش یافت.

امین رضا ریاضتی، سخنگوی مرکز تجارت الکترونیک وزارت صمت، در گفت وگویی اظهار داشت: در سال 1403 ارزش کل معاملات انجام شده در شبکه شاپرک نسبت به سال قبل 38 درصد افزایش یافت و ارزش معاملات تجارت الکترونیکی نیز رشد 73 درصدی را نسبت به سال 1402 تجربه کرد.

به گزارش تسنیم، وی افزود: در سال 1404 نیز ارزش کل معاملات انجام شده در شاپرک نسبت به سال گذشته 46 درصد افزایش داشته و ارزش معاملات تجارت الکترونیکی نیز با رشد 49 درصدی همراه بوده است.

ریاضتی ادامه داد: رشد 49 درصدی ارزش کل معاملات تجارت الکترونیکی در سال 1404 نسبت به سال 1403، با وجود تورم 48.

3 درصدی، در نگاه نخست نشان می دهد که ارزش معاملات تقریباً هم پای تورم حرکت کرده است، اما این میانگین، اثر سه بازه بحرانی سال را پنهان می کند.

وی توضیح داد: در خرداد و تیرماه، هم زمان با جنگ 12 روزه، رشد تعداد تراکنش ها به ترتیب به 7 و 4 درصد سقوط کرد که کمترین رشد مثبت سال محسوب می شود.

همچنین در  حوادث دی ماه نیز، رشد تعداد تراکنش ها تنها 10 درصد و رشد ارزش معاملات حدود 47 درصد بود که کمترین رشد ارزش در نیمه دوم سال به شمار می رود.


برچسب ها: معاملات - تجارت الکترونیک - ارزش معاملات - درصد - ارزش - الکترونیک - الکترونیکی
آخرین اخبار سرویس:

کاهش معاملات آنلاین/ تعداد و ارزش تراکنش ها منفی شد

کاهش معاملات آنلاین/ تعداد و ارزش تراکنش ها منفی شد