مطالب مرتبط:
نگرانی علمای شیعه پاکستان از مواضع الازهر درباره تجاوز به ایران
پاکستان: مذاکرات میان ایران و آمریکا پیشرفت بزرگی داشته است
اظهارات وزیر امور خارجه پاکستان در مورد روند مذاکرات ایران و آمریکا
انتقام امارات از شیعیان پاکستان در پی جنگ با ایران
انتقام امارات از شیعیان پاکستان در پی جنگ با ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 اردیبهشت 1405 ساعت 13:152026-05-06سياسي

نگرانی علمای شیعه پاکستان از مواضع الازهر درباره تجاوز به ایران


جمعی از علمای شیعه پاکستان در نامه ای خطاب به شیخ الازهر در مورد بیانیه اخیر شورای فتوای این نهاد درباره تجاوز آمریکایی ـ صهیونیستی به ایران ابراز نگرانی کردند.

- جمعی از علمای شیعه پاکستان در نامه ای خطاب به شیخ الازهر در مورد بیانیه اخیر شورای فتوای این نهاد درباره تجاوز آمریکایی ـ صهیونیستی به ایران ابراز نگرانی کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نامه رسمی علمای شیعه پاکستان به شیخ الازهر بدین شرح است: بسم الله الرحمن الرحیمجناب دکتر احمد محمد احمد الطیب، امام اکبر و شیخ الازهر شریفالسلام علیکم و رحمه الله و برکاته ما، علمای شیعه پاکستان، این پیام را با احساس مسئولیت علمی، فقهی و اخلاقی خطاب به حضرتعالی ارسال می کنیم و نگرانی عمیق خود را در مورد بیانیه اخیر شورای فتوای الازهر ابراز می داریم.

این بیانیه در زمانی بسیار حساس و پیچیده برای امت اسلامی صادر شده است که با تجاوز بی سابقه ای روبه روست.

این تجاوز به سلطه نظامی مستقیم قدرت های خارجی محدود نمی شود، بلکه به سوءاستفاده از سرزمین های برخی از کشور های مسلمان به عنوان سکو هایی برای عملیات تجاوزکارانه علیه سایر کشور های مسلمان نیز گسترش می یابد.

این موضوع را نمی توان به یک اختلاف سیاسی یا یک درگیری نظامی سنتی تقلیل داد.


برچسب ها: شیخ الازهر - الازهر - پاکستان - علمای - بیانیه - نگرانی - ابراز نگرانی
آخرین اخبار سرویس:

نگرانی علمای شیعه پاکستان از مواضع الازهر درباره تجاوز به ایران

نگرانی علمای شیعه پاکستان از مواضع الازهر درباره تجاوز به ایران