مطالب مرتبط:
تأکید اتابک و فتاح بر حمایت از تولید حداکثری
حمایت ویژه معاونت علمی از روند بازسازی و بازگشت دانش بنیان های آسیب دیده به چرخه تولید
ممنوعیت قطع انرژی و تعویق بدهی ها برای حمایت از تولید ابلاغ شد
تأکید دکتر جباری بر تأمین مالی و حمایت هوشمند از صنایع
عزم جدی مجلس برای احیای شریان های هوایی کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 اردیبهشت 1405 ساعت 10:052026-04-23اقتصادي

احیای تولید به جای تزریق پول؛ چرا حمایت هوشمند از تولید اولویت دارد؟


یک کارشناس اقتصادی با اشاره به آسیب های جنگ 40 روزه بر ضرورت حمایت هوشمند از صنایع و اولویت احیای تولید به جای تزریق صرفِ پول تأکید کرد.

- احیای تولید به جای تزریق پول؛ چرا حمایت هوشمند از تولید اولویت دارد؟ یک کارشناس اقتصادی با اشاره به آسیب های جنگ 40 روزه بر ضرورت حمایت هوشمند از صنایع و اولویت احیای تولید به جای تزریق صرفِ پول تأکید کرد.

در بحبوحه تمدید آتش بس 2 هفته ای پس از جنگ 40 روزه و در شرایطی که زیرساخت های حیاتی کشور آماج حملات خصمانه قرار گرفته، اولویت بندی سیاست های حمایتی برای احیای اقتصاد به اصلی ترین دغدغه سیاست گذاران تبدیل شده است.

به گزارش مهر، در همین راستا، اندیشکده پول و ارز در سلسله نشست های تخصصی سیاست گذاری اقتصادی در جنگ ، میزبان تحلیل گران برای تبیین نقشه راه عبور از این بحران است.

سجاد برخورداری دورباش، اقتصاددان و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، در این نشست با تشریح استراتژی سه لایه خود برای تخصیص منابع، به واکاوی لایه های دوم و سوم این استراتژی، یعنی نحوه حمایت از صنایع و کسب وکارها پرداخت و تاکید کرد که در شرایط فعلی، تزریق پول به تنهایی راهگشا نیست و نوع حمایت باید هوشمندانه و متناسب با ماهیت آسیب ها طراحی شود.


برچسب ها: تولید - اولویت - اقتصاد - کارشناس اقتصادی - حمایت - احیای - هوشمند
آخرین اخبار سرویس:

احیای تولید به جای تزریق پول؛ چرا حمایت هوشمند از تولید اولویت دارد؟

احیای تولید به جای تزریق پول؛ چرا حمایت هوشمند از تولید اولویت دارد؟