مطالب مرتبط:
بابل پایلوت پزشک خانواده شد؛ آغاز تحول در نظام سلامت کشور
فرهادی: آینده تعلیم و تربیت کشور با وجود شهدای معلم درخشان است
مقابله «تیلور سوییفت» با هوش مصنوعی
سیتی گروپ: ارزش بازار جهانی هوش مصنوعی تا 2030 به بیش از 4.2 تریلیون دلار می رسد
تیلور سوییفت به جنگ هوش مصنوعی رفت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 اردیبهشت 1405 ساعت 12:352026-04-29اجتماعي

مدرسه تراز و آموزش هوش مصنوعی محور تحول نظام تعلیم و تربیت است


مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: استان خراسان رضوی در نهضت عدالت آموزشی و اجرای برنامه عملیاتی هوش مصنوعی جزو رتبه های نخست کشور است.

- مدرسه تراز و آموزش هوش مصنوعی محور تحول نظام تعلیم و تربیت است مشهد- مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: استان خراسان رضوی در نهضت عدالت آموزشی و اجرای برنامه عملیاتی هوش مصنوعی جزو رتبه های نخست کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی اسدی صبح چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار کرد: روز معلم روز پاسداشت دانایی و علم است و همه جامعه خود را در بزرگداشت این مقام شریک می داند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به حادثه شهادت دانش آموزان و معلمان در مدرسه میناب، این رخداد را تلخ اما اثرگذار در بیداری افکار عمومی جهان توصیف کرد و گفت: خون شهدا موجب تقویت جبهه مقاومت در برابر ظلم و استکبار شده است.

وی با تشریح برنامه های هفته بزرگداشت مقام معلم، اعلام کرد: تقدیر از معلم، تکریم علم و دانش است و آموزش و پرورش با همکاری دستگاه های اجرایی برنامه های گسترده ای را در استان اجرا می کند.

اسدی با بیان اینکه مسیر حرکت دستگاه تعلیم و تربیت به سمت ایجاد مدارس تراز است، افزود: در حوزه توسعه زیرساخت ها، خراسان رضوی


برچسب ها: آموزش و پرورش خراسان رضوی - مدیرکل آموزش و پرورش - خراسان رضوی - هوش مصنوعی - آموزش و پرورش - آموزش - استان خراسان رضوی
آخرین اخبار سرویس:

مدرسه تراز و آموزش هوش مصنوعی محور تحول نظام تعلیم و تربیت است

مدرسه تراز و آموزش هوش مصنوعی محور تحول نظام تعلیم و تربیت است