مطالب مرتبط:
نقش معلمان در صیانت از ارزش های انقلاب اسلامی، راهبردی است
نماینده رهبر انقلاب در شورای دفاع جمهوری اسلامی هزینه تصمیم برای دشمنان را فراتر از آستانه تحمل شان توصیف کرد
نماینده رهبر انقلاب در شورای دفاع: هزینه تصمیم برای دشمن از آستانه تحمل فراتر خواهد رفت
بایدها و نبایدهای توسعه بوستان های جنگلی در کشور از زبان رییس سازمان منابع طبیعی
ملت ایران همیشه مدافع انقلاب و کشور است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 اردیبهشت 1405 ساعت 16:102026-05-05سياسي

معلمان می توانند جریان ساز دفاع از انقلاب و توسعه کشور باشند


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر اظهار داشت: معلمان این سرزمین که پایه تمدنی آن مبتنی بر فرهنگی بی نظیر و غنی است، علاوه بر ایفای نقش آموزشی و تربیتی، - معلمان می توانند جریان ساز دفاع از انقلاب و توسعه کشور باشند معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر اظهار داشت: معلمان این سرزمین که پایه تمدنی آن مبتنی بر فرهنگی بی نظیر و غنی است، علاوه بر ایفای نقش آموزشی و تربیتی، پرورش دهنده نسل جوان جامعه برای آینده کشور بودند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ احسان جهانیان در آیین بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر با گرامی داشت یاد امام راحل، قائد شهید امت و شهدای ایران به ویژه شهیدان فرهنگی افزود: همان گونه که جامعه فرهنگی پیشران مبارزه با رژیم شاهنشاهی و در جنگ هشت ساله نیز در صحنه نبرد حاضر بود، در این دوران نیز بیش از پیش به تقویت این نقش نیازمندیم.

وی با اشاره به اینکه معلمان بواسطه ارتباط عاطفی و مستمر با دانش آموزان و الگوپذیری از معلمان، می توانند آنان را با واقعیت های زیسته و تجربه شده در دهه های گذشته آشنا کرده و هنرمندانه، آنان را با ایجاد امید به آینده، متکی به توانایی های ذاتی و بالقوه میهن برای پیشرفت نمایند.


برچسب ها: فرهنگی - استاندار بوشهر - دفاع از انقلاب - معلمان - آیین بزرگداشت مقام معلم - بوشهر - معلم
آخرین اخبار سرویس:

معلمان می توانند جریان ساز دفاع از انقلاب و توسعه کشور باشند

معلمان می توانند جریان ساز دفاع از انقلاب و توسعه کشور باشند