مطالب مرتبط:
جنگ شناختی دشمن، تمدن و خرد جامعه را هدف گرفته است
معاون استاندار کردستان: حمایت از فعالان اقتصادی حفظ آرامش جامعه را به دنبال دارد
نقش مادر در تربیت جامعه الهی و انسان های شجاع، نقشی تعیین کننده است
اعتماد دوباره جامعه تکواندو به هادی/ ساعی 4 سال دیگر رییس شد
فرانسیس فوکویاما و مسئله «اعتماد» در جامعه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 اردیبهشت 1405 ساعت 19:202026-05-11سياسي

صالحی امیری: جامعه جهانی درباره میناب مسئولیت پذیر باشد


وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با محکوم کردن حادثه مدرسه «شجره طیبه» میناب، آن را یک جنایت ضدبشری علیه کودکان بی دفاع خواند.

- صالحی امیری: جامعه جهانی درباره میناب مسئولیت پذیر باشد وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با محکوم کردن حادثه مدرسه شجره طیبه میناب، آن را یک جنایت ضدبشری علیه کودکان بی دفاع خواند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، روز دوشنبه 21 اردیبهشت 1405 در آیین اختتامیه نشست فصلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که با حضور معاونان، مشاوران، مدیران کل ستادی و استانی این وزارتخانه در سالن آمفی تئاتر وزارتخانه برگزار شد، با تشریح ابعاد هویتی، تمدنی و فرهنگی ایران بزرگ اظهار کرد: آنچه ملت ایران را فراتر از تفاوت های قومی، زبانی، مذهبی و فرهنگی در کنار یکدیگر قرار می دهد، مفهوم راهبردی ایران بزرگ است؛ مفهومی ریشه دار که در حافظه تاریخی، تمدنی و فرهنگی ملت ایران امتداد یافته و می تواند مهم ترین پشتوانه انسجام ملی باشد.

وی با اشاره به ظرفیت های عمیق هویتی و تمدنی کشور افزود: ایران بزرگ مجموعه ای از پیوندهای تاریخی، فرهنگی و اجتماعی را در خود جای داده است که شناخت علمی و عالمانه آن ها می تواند سرمایه اجتماعی کشور را تقویت کرده و زمینه سا


برچسب ها: گردشگری و صنایع دستی - صنایع دستی - فرهنگی - گردشگری - مسئولیت پذیر - صنایع - میراث
آخرین اخبار سرویس:

صالحی امیری: جامعه جهانی درباره میناب مسئولیت پذیر باشد

صالحی امیری: جامعه جهانی درباره میناب مسئولیت پذیر باشد