مطالب مرتبط:
کارگران؛ پیشگامان جهاد اقتصادی و ستون های استوار پیشرفت ایران
امام جمعه کرج: کارگران محور تولید و تأمین کننده امنیت اقتصادی کشور هستند
کارگران با چرخ دنده های صنعت، پدافند اقتصادی ایران شدند
کارگران نیروی محرکه توسعه اقتصادی کشورند
اژه ای: کارگران عزیز کشورمان سرمایه مهم برای تقویت بنیه اقتصادی کشور هستند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 11 اردیبهشت 1405 ساعت 15:552026-05-01سياسي

کارگران ایرانی در خط مقدم جهاد اقتصادی ایستاده اند


استاندار خراسان رضوی به مناسبت روز جهانی کارگر، گفت: تحقق شعار سال تنها با همت مضاعف و روحیه جهادی این قشر زحمتکش ممکن است.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، استاندار خراسان رضوی به مناسبت روز جهانی کارگر گفت: یازدهم اردیبهشت، فرصتی مغتنم برای پاسداشت مقام والای کارگران غیور، متعهد و تلاشگر خطه خراسان رضوی است؛ مردان و زنانی که با دستان پرتوان خود، چرخ های تولید را به حرکت درآورده و با همت بلندشان، اقتدار و سربلندی میهن را رقم می زنند.

غلامحسین مظفری افزود: ضمن تبریک این روز بزرگ به تمامی کارگران شریف استان، یاد و خاطره شهدای والامقام جامعه کارگری را گرامی می دارم؛ به ویژه دو تن از کارگران عزیز و بی ادعای شهرستان زبرخان که در ایام جنگ رمضان و در حملات اخیر دشمنان، در سنگر تولید به شهادت رسیدند.

وی ادامه داد: آن مجاهدان خاموش، با خون پاک خود ثابت کردند که کارگر ایرانی هیچ گاه از حریم عزت و استقلال کشورش عقب نشینی نمی کند و چه در جبهه های نبرد و چه در خط مقدم تولید، جان خود را در طبق اخلاص می نهد.

وی بیان کرد: بی شک، امنیت اقتصادی، آرامش اجتماعی و استواری چرخه تولید در سخت ترین شرایط، مرهون ایثار، مسئولیت پذیری و مجاهدت خاموش اما سترگ این قشر شریف است.


برچسب ها: خراسان رضوی - استاندار خراسان رضوی - کارگر - کارگران - روز جهانی کارگر - خراسان - رضوی
آخرین اخبار سرویس:

کارگران ایرانی در خط مقدم جهاد اقتصادی ایستاده اند

کارگران ایرانی در خط مقدم جهاد اقتصادی ایستاده اند