مطالب مرتبط:
جزییات واریز مرحله جدید کالابرگ از فردا؛ اعتبار فعلاً یک میلیون تومان
جزییات 87 هزار میلیارد تومان کالابرگ برای 87 میلیون ایرانی/ چند درصد از اعتبار سه میلیونی زمستان مصرف شد؟
جزییات 87 هزار میلیارد تومان کالابرگ برای 87 میلیون ایرانی/ چند درصد از اعتبار سه میلیونی زمستان مصرف شد؟
وزیر کار: مبلغ کالابرگ فعلاً همان یک میلیون تومان است
سه سناریوی پنهان دولت برای افزایش کالابرگ در اردیبهشت 1405 / تغییر مبلغ کالابرگ از اردیبهشت ماه قطعی شد؟ جزییات جدید از واریز اعتبار بیشتر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 اردیبهشت 1405 ساعت 06:402026-05-06اقتصادي

جزییات کالابرگ جدید از چهارشنبه / اعتبار فعلاً یک میلیون تومان


احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام آغاز نوبت جدید پرداخت کالابرگ از فردا، از بررسی طرح افزایش اعتبار این طرح در دولت خبر داد.

- به گفته وی، اولویت فعلی دولت بر اساس اراده رییس جمهور، حمایت معیشتی از خانوارها و تثبیت قیمت کالاهای اساسی است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تشکیل کارگروه ویژه برای ساماندهی کارگران فاقد قرارداد مستقیم خبر داد و گفت:اعتبار کالابرگ فعلا همان یک میلیون تومان است تا تصمیم نهایی در دولت گرفته شود.

به گزارش ایسنا، احمد میدری در گفتگوی ویژه خبری درباره آخرین خبرها از طرح کالابرگ گفت:در حال حاضر افزایش مبلغ کالا برگ در کارگروه دولت در دست بررسی است و افزایش اعتبار کالابرگ خواست و اراده دولت و رییس جمهور است.

وی ادامه داد: از فردا نوبت بعدی پرداخت کالابرگ شروع می شود و بر اساس رقم انتهای کد ملی سرپرستان خانوار به ترتیب اعلام می شود تا خانوارها به فروشگاه ها مراجعه و خرید کنند.

اعتبار کالابرگ فعلا همان مبلغ یک میلیون تومان است تا تصمیم نهایی گرفته شود.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از طراحی پرسشنامه ای برای فروشگاه های طرف قرارداد با سامانه کالابرگ خبر داد و افزود: در حال حاضر پرسشنامه ای را طراحی کردیم که در سامانه وزارت رفاه قرار دارد و از همه فروشگاه هایی که کالا برگ توزیع کرده


برچسب ها: کالابرگ - کالا - افزایش اعتبار - اعتبار - رفاه اجتماعی - برگ - دولت
آخرین اخبار سرویس:

جزییات کالابرگ جدید از چهارشنبه / اعتبار فعلاً یک میلیون تومان

جزییات کالابرگ جدید از چهارشنبه / اعتبار فعلاً یک میلیون تومان