مطالب مرتبط:
حضور پرشور مردم در خیابان ها خط بطلانی بر نقشه های دشمن کشیده است
فیلم/ تداوم حضور حماسی مردم اهواز در سنگر خیابان
حضور مردم در میادین، عمل صالح و عامل عصبانیت دشمن است
فیلم | باران هم مانع حضور مردم ملایر در خیابان ها نشد
59 شب حماسه حضور مردم زاهدان در خیابان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 اردیبهشت 1405 ساعت 02:202026-04-29سياسي

دلخوش: حضور مردم در خیابان ها دشمن را از رسیدن به اهدافشان باز داشت


معاون امور تقنینی معاونت امور مجلس با اشاره به حضور مستمر مردم در عرصه های مختلف انقلاب گفت: حضور مردم در خیابان ها دشمن را از رسیدن به اهدافشان باز داشت.

- دلخوش: حضور مردم در خیابان ها دشمن را از رسیدن به اهدافشان باز داشت رشت- معاون امور تقنینی معاونت امور مجلس با اشاره به حضور مستمر مردم در عرصه های مختلف انقلاب گفت: حضور مردم در خیابان ها دشمن را از رسیدن به اهدافشان باز داشت.

سید کاظم دلخوش با حضور در قرارگاه رسانه ای شهید نادینی در رشت با اشاره به حضور مستمر مردم در عرصه های مختلف انقلاب گفت: این حضور باعث شده دنیای جان خوران به هم ریخته شود.

اگر امروز اسراییل و آمریکا نتوانستند به اهداف خود برسند، به خاطر حضور مردم در خیابان ها و رزمندگان در میدان است.

وی افزود: ما در جنگ تحمیلی، دفاع از حرم، جنگ 12 روزه و جنگ رمضان، شهدای زیادی تقدیم نظام و به ویژه رهبر معظم انقلاب کرده ایم و این حضور در تاریخ ماندگار است.

ناکامی اسراییل و آمریکا ناشی از حضور مردم در میدان معاون امور تقنینی مجلس با تأکید بر نقش بی بدیل حضور مردمی تصریح کرد: امروز اسراییل و آمریکا نتوانستند به اهداف شوم خود برسند، برای اینکه مردم در خیابان ها بودند، رزمندگان در میدان حضور داشتند و با کارهای شگفت انگیز خود زحمت کشیدند.


برچسب ها: خیابان ها - حضور مردم - حضور - مردم - خیابان - اهداف - معاون
آخرین اخبار سرویس:

دلخوش: حضور مردم در خیابان ها دشمن را از رسیدن به اهدافشان باز داشت

دلخوش: حضور مردم در خیابان ها دشمن را از رسیدن به اهدافشان باز داشت