مطالب مرتبط:
انتقاد چین از آمریکا و اسراییل؛ جنگ علیه ایران نقض قوانین بین المللی است
انتقاد چین از آمریکا و اسراییل؛ جنگ علیه ایران نقض قوانین بین المللی است
انتقاد چین از آمریکا و اسراییل؛ جنگ علیه ایران نقض قوانین بین المللی است
چین: جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران نامشروع است
وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران نامشروع است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 اردیبهشت 1405 ساعت 07:152026-05-07بين الملل

انتقاد چین از رزمایش آمریکا و متحدانش در دریای چین جنوبی


چین یک بار دیگر رزمایش های مشترک آمریکا با متحدانش در دریای چین جنوبی انتقاد و آن را عامل افزایش تنش های منطقه ای دانست.

- چین یک بار دیگر رزمایش های مشترک آمریکا با متحدانش در دریای چین جنوبی انتقاد و آن را عامل افزایش تنش های منطقه ای دانست.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از کوالالامپور، سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین از فعالیت های نظامی ژاپن انتقاد کرد و گفت توکیو تحت پوشش همکاری امنیتی، نیرو های خود را برای شلیک موشک های تهاجمی به خارج اعزام کرده است.

نیرو های دفاع از خود ژاپن در جریان یک رزمایش دریایی مشترک با آمریکا، استرالیا و فیلیپین، یک فروند موشک ضدکشتی تایپ 88 را به سوی یک ناو از رده خارج شده نیروی دریایی فیلیپین شلیک کردند.

این رزمایش در آب های مشرف به دریای چین جنوبی و همزمان با آغاز مذاکرات مانیل و توکیو درباره انتقال تجهیزات نظامی ژاپنی به فیلیپین برگزار شد.

وزیر دفاع ژاپن اعلام کرد دو طرف درباره انتقال احتمالی زودهنگام ناوشکن های کلاس آبوکوما و هواپیما های تی سی-90 به فیلیپین گفت و گو کرده اند؛ اقدامی که پس از لغو محدودیت های صادرات تسلیحات از سوی ژاپن امکان پذیر شده است.

وزارت دفاع فیلیپین اعلام کرد سامانه موشکی تایپ 88 برای دفاع از مناطق ساحلی و مقابله با تهدیدات دریایی طراحی شده است.


برچسب ها: دریای چین جنوبی - دریای چین - رزمایش - انتقاد - آمریکا - چین - سخنگوی وزارت خارجه چین
آخرین اخبار سرویس:

انتقاد چین از رزمایش آمریکا و متحدانش در دریای چین جنوبی

انتقاد چین از رزمایش آمریکا و متحدانش در دریای چین جنوبی