مطالب مرتبط:
همه برای ایران؛ میدان داری کلیمیان در پنجاه و یکمین شب حضور مردم شیراز
خبر مهم اکسیوس درباره مذاکرات دور دوم ایران و آمریکا در پاکستان
رییس مجلس سنای پاکستان: امیدواریم گفت وگوی ایران و آمریکا برگزار شود
واکنش گروسی به مذاکزه ایران و آمریکا بدون حضور آژانس
توافق ایران و آمریکا بدون حضور آژانس، به موفقیت نخواهد رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 اردیبهشت 1405 ساعت 23:152026-04-21بين الملل

تسنیم: تصمیم ایران برای عدم حضور در پاکستان در روز چهارشنبه قطعی است


علیرغم تمام فضاسازی ها و شایعه پردازی رسانه ها و مقامات آمریکایی، تیم مذاکره کننده ایرانی به دلایل مختلف به طرف آمریکایی از طریق واسطه پاکستانی اعلام کرده است که در روز چهارشنبه در اسلام آباد پاکستان حضور نخواهد یافت و فعلاً هیچ دورنمایی از شرکت در مذاکرات نیز وجود ندارد.

- به گزارش جماران، خبرگزاری تسنیم نوشت: علیرغم تمام فضاسازی ها و شایعه پردازی رسانه ها و مقامات آمریکایی، تیم مذاکره کننده ایرانی به دلایل مختلف به طرف آمریکایی از طریق واسطه پاکستانی اعلام کرده است که در روز چهارشنبه در اسلام آباد پاکستان حضور نخواهد یافت و فعلاً هیچ دورنمایی از شرکت در مذاکرات نیز وجود ندارد.

منابع ذی ربط درباره علت عدم حضور معتقدند: ایران پس از ورود پاکستان به میانجیگری و درخواست آتش بس از ناحیه آمریکایی ها، بر اساس چارچوب 10 بندی که ارائه داد و مورد پذیرش آمریکا قرار گرفت، این آتش بس و مذاکرات پس از آن را برای پایان دادن به جنگ پذیرفت.

پاکستان نیز مشخصاً پذیرش این چارچوب توسط آمریکایی ها را اعلام کرد.

اما پس از آن بلافاصله در روزهای بعد نقض عهد آمریکایی ها آغاز شد.

آمریکایی ها ابتدا با نقض کامل تعهداتشان، آتش بس در لبنان را به اسراییل دیکته نکردند و همین موضوع چند روزی مذاکرات را با موانع جدی مواجه کرد.


برچسب ها: تیم مذاکره کننده ایرانی - پاکستان - آمریکایی - چهارشنبه - ایران - اسلام آباد - پاکستانی
آخرین اخبار سرویس:

تسنیم: تصمیم ایران برای عدم حضور در پاکستان در روز چهارشنبه قطعی است

تسنیم: تصمیم ایران برای عدم حضور در پاکستان در روز چهارشنبه قطعی است