مطالب مرتبط:
شکست 3 سناریوی آمریکایی علیه ایران
تحلیل افسر آمریکایی از ابعاد سقوط هژمونی آمریکا بعد از جنگ با ایران
ایران، آمریکایی ها را تحقیر کرد و جایگاه این کشور را به چالش کشید
ایران آمریکایی ها را تحقیر و جایگاه آمریکا را متزلزل کرد
چرا محاصره دریایی آمریکایی ها تهدیدی برای امنیت غذایی ایران نیست؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 4 اردیبهشت 1405 ساعت 13:402026-04-24سياسي

تفرقه افکنی در ایران طرح شکست خورده آمریکایی است


طرح تفرقه افکنی و ایجاد اختلاف بین مردم و حاکمیت نقشه دشمن شکست خورده آمریکایی در ایران است .

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان ،️ حجت الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی در خطبه های نماز جمعه سمنان گفت : دشمن آمریکایی صهیونیستی در جنگ سوم تحمیلی با شکست مواجه شد و حالا می خواهد تفرقه بین مردم و مسئولان اختلاف بیاندازد اما دسمن با این روش هم نمی تواند  راه به جایی ببرد.

حجت الاسلام والمسلمین مطیعی افزود:  دشمن می خواهد در سطح تصمیم گیری نظام ، جبهه متحد کشورمان را تضعیف کنند اما بداند با این فتنه هم نمی توانند بین اراده فولادین ملت و مسئولان شکاف ایجاد کنند.

وی گفت: در متنی هم که همه سران قوا و مسئولان رده اول کشور منتشر کردند  نشان دادند بین مردم و دولت پیمان ناگسستنی وجود دارد و همه با اتحاد و همبستگی برای ایران اسلامی در صف اول هستند.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به 5 اردیبهشت سالروز شکست آمریکایی ها در صحرای طبس در سال 1359  گفت: آمریکایی ها 46 سال پیش در صحرای طبس رسوا شدند و  16 فروردین امسال هم که می خواست با عملیات راهبردی در اصفهان  اورانیوم غنی سازی شده کشور  برباید ،  با هوشیاری نیرو های مسلح و مردم روبرو شد و بار دیگر شکست مفتضحانه ای خورد و زمین گیر شد.


برچسب ها: حجت الاسلام والمسلمین - آمریکایی - نماینده ولی فقیه در استان - حجت الاسلام - تفرقه افکنی - مسئولان - خطبه های نماز جمعه
آخرین اخبار سرویس:

تفرقه افکنی در ایران طرح شکست خورده آمریکایی است

تفرقه افکنی در ایران طرح شکست خورده آمریکایی است