مطالب مرتبط:
استاندار کرمانشاه: نظارت بر بازار با استفاده از همه امکانات تشدید شود
نظارت بر قیمت کالا ها در بازار و مدیریت بحران های اقتصادی از یک جهاد بزرگ است 
ظهوریان: بازار «ارز توافقی» کنار گذاشته شود / بانک مرکزی مسئول وضعیت فعلی ارزی است/ ارز 180 هزار تومانی سرمایه در گردش بنگاه ها را تهدید می کند / عرضه و تقاضای ارزی نیازمند نظارت و کنترل ها قوی است
تشدید نظارت بر عملکرد دستگاه های اجرایی در کردستان
تشدید رکود در بازار مسکن / متوسط قیمت خانه چند شد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 اردیبهشت 1405 ساعت 23:052026-05-03اقتصادي

ضرورت تشدید نظارت بر بازار لرستان


رییس کل بازرسی لرستان بر ضرورت تشدید نظارت ها و بازرسی میدانی در بازار استان تأکید کرد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛حمزه رضایی رییس کل بازرسی استان لرستان در جلسه ی ستاد بازرسی استان بر حفظ ثبات اقتصادی تأکید کرد و گفت:با توجه به شرایط ویژه جنگی،نظارت های میدانی بر بازار استان تشدید و با گرانفروشی و احتکار کالاهای اساسی در استان برخورد قاطع شود.

  بهمن جعفری مدیرکل صمت لرستان هم با بیان اینکه تأمین کالا و سفارش گذاری فروشگاه ها به صورت منظم ادامه دارد، افزود: تمرکز اصلی بر بازرسی انبارها و کنترل موجودی برای پیشگیری از کمبود و سوءاستفاده در بازار استان است.

قهرمان شاهی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان هم بر ضرورت پیگیری مستمر وضعیت بازار و جلوگیری از تخلف احتمالی در حوزه ی قیمت گذاری و نگهداری کالا تأکید کرد.

نامدار صیادی رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به برخورد قاطع و قانونی با تخلف های صنفی گفت:با همراهی و هماهنگی دستگاه قضایی واحدهای صنفی متخلف، به ویژه در حوزه ی کالاهای اساسی، مهر و موم و تعطیل می شوند.


برچسب ها: استان - لرستان - بازار استان - بازرسی - بازار - استان لرستان - تشدید نظارت
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت تشدید نظارت بر بازار لرستان

ضرورت تشدید نظارت بر بازار لرستان