مطالب مرتبط:
سخنرانی عراقچی در نشست بریکس: برای همگان روشن شد که ایران شکست ناپذیر است / بریکس باید ستون نظم جهانی باشد
عراقچی در دهلی نو: ایران شکست ناپذیر است/ بریکس باید نظم جهانی ایجاد کند
دیدار عراقچی و مشاور امنیت ملی هند در حاشیه اجلاس بریکس
لزوم استفاده از ظرفیت پژوهشی آستان قدس رضوی در ارتقای محتوایی رویداد های فرهنگی
دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه نشست بریکس در دهلی نو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 25 اردیبهشت 1405 ساعت 09:002026-05-15سياسي

عراقچی: از ظرفیت بریکس برای بازسازی حکمرانی جهانی استفاده کنیم


زمان آن رسیده است که از «مدیریت بحران» به «مدیریت ساختار» حرکت کنیم.

ما نیازمند نظمی هستیم که در آن صلح، محصول عدالت و ثبات، - عراقچی: از ظرفیت بریکس برای بازسازی حکمرانی جهانی استفاده کنیم وزیر خارجه کشورمان گفت: زمان آن رسیده است که از مدیریت بحران به مدیریت ساختار حرکت کنیم.

ما نیازمند نظمی هستیم که در آن صلح، محصول عدالت و ثبات، نتیجه مشارکت همگانی باشد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر، سید عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان در دومین رو نشست بریکس سخنرانی کرد.

متن پیام به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم جناب آقای رییس، همکاران گرامی؛ امروز جهان در دورانی از بی ثباتی ساختاری و بحران عمیق اعتماد قرار دارد.

ساختارهای حاکم بر نظم بین المللی که در دوران پس از جنگ جهانی دوم طراحی شده اند، دیگر توان پاسخگویی به واقعیت های قرن بیست و یکم را ندارند.

شکاف میان قدرت های نوظهور و ساختارهای تصمیم گیری سنتی نه تنها ثبات جهانی را تهدید می کند، بلکه به بی عدالتی گسترده در توزیع قدرت، ثروت و فرصت های توسعه دامن زده است.

همکاران محترم؛ آنچه امروز در برخی نهادهای بین المللی شاهدیم چندجانبه گرایی نیست، بلکه تلاشی برای حفظ یکجانبه گرایی در پوشش قوانین بین المللی است.


برچسب ها: ساختار - مدیریت - مدیریت بحران - وزیر خارجه - کنیم - جهان - جهانی
آخرین اخبار سرویس:

عراقچی: از ظرفیت بریکس برای بازسازی حکمرانی جهانی استفاده کنیم

عراقچی: از ظرفیت بریکس برای بازسازی حکمرانی جهانی استفاده کنیم