مطالب مرتبط:
تصاویر/ تاکید مردم شهرستان منطقه ائل گلی تبریز بر حماسه آفرینی ها
خیابان های ایران شاهد حماسه آفرینی مردم غیور
فیلم/حماسه آفرینی مهدیشهری ها وارد شصت و چهارمین شب شد
تصاویر/ شصت و چهارمین شب حماسه حضور و ایستادگی مردم همیشه در صحنه ارومیه
حماسه آفرینی مرکزی ها در شصت و سومین شب اجتماعات مردمی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 اردیبهشت 1405 ساعت 12:452026-05-04سياسي

حماسه آفرینی مردم نیشابور در شصت و چهارمین شب مقاومت


شصت و چهارمین شب حضور مردم ولایتمدار نیشابور با حضور «شیخ سجاد زکزاکی»، طلبه پاکستانی مقیم ایران برگزار شد.

- شصت و چهارمین شب حضور مردم ولایتمدار نیشابور با حضور شیخ سجاد زکزاکی ، طلبه پاکستانی مقیم ایران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، سجاد زاکزاکی در اجتماع پرشور و حماسی مردم نیشابور در حسینیه خیابان امام خمینی (ره) این شهر، بر اهمیت وحدت و مقاومت مسلمانان تأکید و اظهار کرد: ملت های مسلمان در مسیر مقاومت ادامه می دهند و پشتیبانی قاطع خود را از ملت های مقاوم اعلام می کنند.

این طلبه پاکستانی مقیم ایران افزود: اگر شهادت، عامل خاموش کننده حرکت بود، عاشورا پایان مسیر می شد، اما خون شهدا، بیداری و آگاهی بخشید و امت را به مقاومت و ایستادگی فراخواند.

او با بیان اینکه دشمن فکر نکند با شهادت امام امت، حضرت آیت الله خامنه ای و سید مقاومت، شهید نصرالله، مقاومت عقب نشینی می کند، تصریح کرد: همانطور که سردار سلیمانی فرمودند؛ ما ملت امام حسین (ع) هستیم و شعار ایشان، یعنی هیهات من الذله را سرلوحه کار خود قرار داده ایم.

زکزاکی بر نقش ملت پاکستان در همراهی و حمایت از ملت ایران در لحظات حساس تأکید کرد و افزود: مردم پاکستان با حمایت های مختلف خود نشان داده اند که در کنار ملت ایران ایستاده اند.


برچسب ها: مقاومت - مقاوم - نیشابور - پاکستانی - چهارمین - حضرت آیت الله خامنه ای - ولایتمدار
آخرین اخبار سرویس:

حماسه آفرینی مردم نیشابور در شصت و چهارمین شب مقاومت

حماسه آفرینی مردم نیشابور در شصت و چهارمین شب مقاومت