مطالب مرتبط:
ترافیک سنگین در برخی محورهای منتهی به پایتخت
ترافیک سنگین در ورودی های تهران/ انسداد چند محور شریانی و فصلی
ترافیک سنگین در ورودی های تهران؛ چند محور کشور همچنان مسدود است
ترافیک سنگین در ورودی های تهران/ انسداد چند محور شریانی و فصلی
جاده چالوس یکطرفه شد؛ ترافیک نیمه سنگین در هراز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 اردیبهشت 1405 ساعت 10:052026-04-25اجتماعي

ترافیک سنگین در محور های ورودی پایتخت


جانشین پلیس راه راهور فراجا از ترافیک سنگین در برخی محور های مواصلاتی منتهی به تهران خبر داد و اعلام کرد که تعدادی از محور های شریانی و.

- به گزارش تابناک؛ سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور های مواصلاتی کشور را تشریح کرد و از سنگین بودن ترافیک در برخی از محور های ورودی به تهران خبر داد.

به گفته وی، در حال حاضر محور قدیم بومهن تهران در محدوده کمرد تا جاجرود، آزادراه قزوین کرج حدفاصل محمدشهر تا پل کلاک، و آزادراه ساوه تهران در محدوده دهشاد تا احمدآباد مستوفی با ترافیک سنگین مواجه هستند.

همچنین محور شهریار تهران در محدوده شهرقدس نیز از دیگر مسیر های پرترافیک گزارش شده است.

سرهنگ محبی در خصوص وضعیت تردد در محور های مهم شمال به جنوب و بالعکس اظهار داشت: خوشبختانه تردد در محور های چالوس، هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران پردیس، آزادراه تهران شمال و آزادراه قزوین رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت روان است.

وی همچنین اضافه کرد که محور قدیم بومهن تهران در مسیر جنوب به شمال نیز ترافیک روان دارد.

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به شرایط جوی محور های شمالی کشور، خاطرنشان کرد: در حال حاضر هیچ گونه مداخلات جوی در این محور ها وجود ندارد و شرایط جوی پایدار است.


برچسب ها: محور - ترافیک - تهران - ترافیک سنگین - آزادراه - راه - سنگین
آخرین اخبار سرویس:

ترافیک سنگین در محور های ورودی پایتخت

ترافیک سنگین در محور های ورودی پایتخت