مطالب مرتبط:
خبر مهم معاون وزیر کار درباره افزایش کالابرگ
اولین شرایط فروش اونترا بدون افزایش قیمت آغاز شد
سلیمی نمین: هیچ اعتمادی به آمریکایی ها نداریم/ مذاکره یکی از میدان هایی است که می تواند سرمایه «افکار عمومی همراه با ما» را افزایش دهد/ ایران در رابطه با خلیج فارس و تنگه هرمز آمریکایی ها را در بن بست جدی قرار داد
اولین شرایط فروش اونترا بدون افزایش قیمت آغاز شد
افزایش اسمی قیمت ها در بازار مسکن 1405/ این بازار دیگر برای سرمایه گذاران جذاب نیست!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 اردیبهشت 1405 ساعت 13:552026-04-25اقتصادي

افزایش کشت کلزا در بیله سوار


کلزا به عنوان یکی از محصولاتِ اصلی تأمین دانه های روغنی کشور، نقشی کلیدی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و دستیابی به خودکفایی در تولید ایفا می کند.

- رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از پیش بینی برداشت 18 هزار و 187 تن دانه روغنی کلزا در سال زراعی جاری خبر داد و گفت: هشت هزار و 285 هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت کلزا اختصاص یافته که از این میزان، چهار هزار و 684 هکتار آبی و مابقی دیم کشت شده است.

علی حسین احدی عالی افزود: یک هزار و 331 بهره بردار در شهرستان های پارس آباد، بیله سوار، گرمی، مشگین شهر، اردبیل و نمین در زمینه تولید این محصول فعالیت دارند و کشت این محصول در حال رونق است.

وی درباره قیمت خرید تضمینی کلزا تصریح کرد: تاکنون قیمتی از سوی وزارت جهاد کشاورزی اعلام نشده است و در سال گذشته نرخ هر کیلوگرم کلزا 410 هزار ریال بود و با توجه به حذف ارز ترجیحی، پیش بینی می شود قیمت خرید تضمینی دانه های روغنی در سال جاری افزایش قابل توجهی داشته باشد.


برچسب ها: کلزا - جهاد کشاورزی - خرید تضمینی - کشاورزی - هزار - سازمان جهاد کشاورزی - بیله سوار
آخرین اخبار سرویس:

افزایش کشت کلزا در بیله سوار

افزایش کشت کلزا در بیله سوار