مطالب مرتبط:
جمعیت اتحادیه اروپا دوباره وارد مسیر رشد شد + عکس
3 واریزی مهم برای بازنشستگان اردیبهشت 1405 / حساب بازنشستگان پرپول می شود
جهاد امدادگران جمعیت هلال احمر در زیر آوارها
رفتار امارات با ایران نه زیرکی که اشتباه راهبردی است
بحران حق پخش برای نیمی از جمعیت جهان؛ جام جهانی در هند و چین پخش نمی شود!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 اردیبهشت 1405 ساعت 14:102026-05-08سياسي

کمبود جمعیت، خطری راهبردی؛ مستکبران روی این نقطه ضعف حساب باز کرده اند


امام جمعه سمنان کمبود جمعیت کشور را خطری برای تحقق نقشه مستکبران دانست و گفت: باید با اجرای دستورالعمل های امام شهید برای فرزندآوری، - کمبود جمعیت، خطری راهبردی؛ مستکبران روی این نقطه ضعف حساب باز کرده اند سمنان- نماینده ولی فقیه در استان سمنان، کمبود جمعیت کشور را خطری برای تحقق نقشه مستکبران دانست و گفت: باید با اجرای دستورالعمل های امام شهید برای فرزندآوری، پدافند جمعیتی را قوام بخشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی ظهر آدینه در خطبه های نماز جمعه این هفته سمنان در محل مصلی امیرالمومنین علی علیه السلام با تاکید بر اینکه دشمن برای تنگه هرمز و خلیج فارس نقشه های شوم در سر دارد، ادامه داد: تنها راه مقابله با این نقشه آن ها تداوم وحدت و انسجام در تمام قوا است.

وی به اهمیت تنگه هرمز در حوزه انرژی و اقتصاد جهان تاکید کرد و توضیح داد: امروز می بایست با تاب آوری و تکیه بر همدلی و وحدت از این داشته های خودمان حفاظت کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با تاکید به اینکه مقاومت مردم و نیروهای مسلح برابر مستکبران در مدیریت تنگه هرمز ادامه دار است، تصریح کرد: با روحیه کار جهادی و تقویت مقاومت نقشه های دشمن خنثی خواهد شد.


برچسب ها: مستکبران - جمعیت - نماینده ولی فقیه در استان - سمنان - کمبود - دستورالعمل - تنگه هرمز
آخرین اخبار سرویس:

کمبود جمعیت، خطری راهبردی؛ مستکبران روی این نقطه ضعف حساب باز کرده اند

کمبود جمعیت، خطری راهبردی؛ مستکبران روی این نقطه ضعف حساب باز کرده اند