مطالب مرتبط:
توضیحات اوقاف و میراث فرهنگی درباره فرش های مسجد نصیرالملک
از رسانه ها/ غفلت از میراث فرهنگی، تخریب هویت ملی
معرفی نسل تازه ای از مواد بازساز استخوانی، دستاورد محققان ایرانی
غرق شدن دو جوان در کانال آب چوئبده به اروندکنار
2 جوان در کانال آب روستایی بخش مرکزی آبادان غرق شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 اردیبهشت 1405 ساعت 20:102026-05-07سياسي

میراث معنوی و فرهنگی باید بیش از گذشته به نسل جوان معرفی شود


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت: معرفی و ترویج این میراث به نسل جوان باید در اولویت برنامه های فرهنگی قرار گیرد.

   - خلیل آباد- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت: معرفی و ترویج این میراث به نسل جوان باید در اولویت برنامه های فرهنگی قرار گیرد.

   به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی نبی پور عصر پنجشنبه در حاشیه آیین افتتاح یازدهمین جشنواره تاک پلو در شهرستان خلیل آباد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رویدادهای فرهنگی و توجه به میراث تاریخی و معنوی، نقش مهمی در زنده نگه داشتن هویت اجتماعی دارند و می توانند به افزایش نشاط عمومی در جامعه کمک کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی با تأکید بر نیاز به انتقال ارزش های فرهنگی به نسل های آینده افزود: باید برای شناساندن ظرفیت های فرهنگی، مذهبی و بومی جامعه برنامه ریزی هدفمند انجام شود و در این مسیر گام های عملی برداشته شود.

وی همچنین بر اهمیت رویدادسازی در حوزه های بومی تأکید کرد و گفت: برپایی جشنواره هایی با محوریت غذاهای محلی، آیین های مذهبی، سنت های فرهنگی و بازی های بومی، فرصتی مؤثر برای معرفی هویت فرهنگی هر منطقه فراهم می کند.


برچسب ها: استاندار خراسان رضوی - فرهنگی - خراسان رضوی - اجتماعی - استاندار - نسل جوان - میراث
آخرین اخبار سرویس:

میراث معنوی و فرهنگی باید بیش از گذشته به نسل جوان معرفی شود

میراث معنوی و فرهنگی باید بیش از گذشته به نسل جوان معرفی شود