مطالب مرتبط:
جلسه ترامپ در اتاق عملیات برای بررسی گزینه های جنگ ایران
جلسه ترامپ در اتاق عملیات برای بررسی گزینه های جنگ ایران
اعتراض عضو اتاق بازرگانی به وضعیت اینترنت/ قرار بر بازگشایی تدریجی بود
جلسه ترامپ در اتاق عملیات برای بررسی گزینه های جنگ ایران
تصاویر/ برگزاری جلسه شورای راهبری قرارگاه جنگ ترکیبی بلاغ مبین در حوزه علمیه لرستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 اردیبهشت 1405 ساعت 15:102026-04-27اقتصادي

مشارکت اجتماعی 3 و نیم میلیاردی اتاق بازرگانی لرستان در جنگ


اتاق بازرگانی استان 3 میلیارد و 500 میلیون تومان در جنگ رمضان و در راستای مسئولیت اجتماعی هزینه کرد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، محمد خاکی ظهر امروز در نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی در سالن جلسات اتاق، با اشاره به اقدامات این اتاق در راستای مسئولیت اجتماعی اظهار کرد: اتاق بازرگانی لرستان در ایام جنگ چندین بسته معیشتی تهیه و توزیع کرد،خرید تجهیزات برای سه دستگاه امدادرسان و فعال کردن اینترنت بین الملل اتاق برای ارتباط فعالان اقتصادی با شرکای تجاری از دیگر اقدامات انجام شده بود.

به گفته وی در مجموع اتاق بازرگانی لرستان 3 میلیارد و 500 میلیون تومان در راستای مسئولیت اجتماعی هزینه کرد.

رییس اتاق بازرگانی لرستان با اشاره به اینکه امسال از سوی جمهوری اسلامی ایران، سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت و امنیت ملی نام گذاری شده که کاملاً در راستای شعار سال های گذشته است افزود: امیدوارم با همدلی و مدیریت ملی بتوانیم اقتصادی بسازیم که همان اقتصاد مقاومتی باهدف افزایش تاب آوری بنگاه های اقتصادی است.

خاکی با تأکید بر نقش آفرینی بخش خصوصی تصریح کرد: بخش خصوصی هم در جنگ 12 روزه و هم در جنگ 40 روزه اهلیت خود را اثبات کرد و با ایثار و مجاهدت، کوچک ترین خللی در تأمین کالاهای اساسی ایجاد نشد.


برچسب ها: اتاق بازرگانی - مسئولیت اجتماعی - بازرگانی - اتاق - لرستان - اجتماعی - میلیارد
آخرین اخبار سرویس:

مشارکت اجتماعی 3 و نیم میلیاردی اتاق بازرگانی لرستان در جنگ

مشارکت اجتماعی 3 و نیم میلیاردی اتاق بازرگانی لرستان در جنگ