مطالب مرتبط:
معاون وزیر رفاه خبر داد: اعطای اعتبار خرید سبد غذایی رایگان به 188 هزار کودک از ابتدای امسال
بیش از 188 هزار کودک دچار سوءتغذیه امسال اعتبار خرید سبد غذایی رایگان می گیرند
اثر افزایش 60 درصدی مزد در 45 روز خنثی شد/ قدرت خرید مزد امسال، معادل 10 درصد سال 94
رکورد خرید حقیقی ها در صندوق های درآمد ثابت و کالایی؛ نفوذ 99 درصدی سهامداران خرد به عمق بازار سرمایه
اختصاص 10 هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل فرودگاه قم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 اردیبهشت 1405 ساعت 09:552026-05-09اقتصادي

جذب 96 درصدی اعتبار برای خرید نهاده های دامی


رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از جذب 96 درصدی اعتبار تعهدی طرح «نوی پو» برای تأمین مالی خرید نهاده های دام و طیور در این استان خبر داد.

- رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از جذب 96 درصدی اعتبار تعهدی طرح نوی پو برای تأمین مالی خرید نهاده های دام و طیور در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، علیرضا دهمرده در شورای توسعه کشاورزی استان، گفت: در پی اجرای اصلاحات اقتصادی و آزادسازی نرخ ارز با هدف تقویت تأمین مالی زنجیره تولید، طرح جدید دولت برای تأمین نقدینگی واحد های تولیدی دام و طیور از طریق ابزار نوین مالی بانک کشاورزی موسوم به نوی پو عملیاتی شد.

وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با همکاری بانک کشاورزی و در راستای تداوم امنیت غذایی، حمایت از زنجیره تولید، جلوگیری از توقف فعالیت واحد های دام و طیور و کمک به تثبیت قیمت ها، اقدامات گسترده ای را در قالب این طرح انجام داده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: از مجموع سه هزار و 128 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته به استان در قالب این طرح، تاکنون سه هزار و 17 میلیارد ریال جذب و برای تأمین مالی و شارژ کیف پول 55 واحد دام و طیور به منظور خرید نهاده ها اختصاص یافته است.


برچسب ها: سازمان جهاد کشاورزی - سیستان و بلوچستان - کشاورزی - نهاده های دام و طیور - دام و طیور - جهاد کشاورزی - بلوچستان
آخرین اخبار سرویس:

جذب 96 درصدی اعتبار برای خرید نهاده های دامی

جذب 96 درصدی اعتبار برای خرید نهاده های دامی