مطالب مرتبط:
رگبارهای شدید، رعدوبرق، وزش باد شدید و بارش تگرگ مهمان استان مرکزی / صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی
بارش شدید باران و تگرگ، حریف آفت سن شد!
هشدار نارنجی بارش شدید باران و تگرگ در خوزستان
رییس سازمان هواشناسی کشور: بارش های اخیر ارتباطی با جنگ و تخریب رادار ها ندارد
تداوم بارش ها در کردستان تا اواخر هفته جاری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 اردیبهشت 1405 ساعت 11:202026-04-28اجتماعي

بارش، رعدوبرق و احتمال تگرگ در کرمانشاه


مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه از تداوم فعالیت سامانه بارشی در استان طی امروز و فردا خبر داد و گفت: این سامانه در برخی ساعات سبب وزش باد، - بارندگی و رعدوبرق خواهد شد.

علی محمد زورآوند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سامانه بارشی حاکم در جو منطقه طی امروز و فردا (چهارشنبه) نیز هوای استان کرمانشاه را تحت تأثیر قرار می دهد و در برخی ساعات موجب وزش باد، بارندگی و رعدوبرق در سطح استان خواهد شد.

وی با اشاره به شدت بارش ها در روز جاری افزود: بارندگی های امروز به دلیل بالا بودن شاخص های ناپایداری جوی از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود و علاوه بر آبگرفتگی معابر عمومی، ممکن است در برخی مناطق به ویژه نیمه جنوبی و نواحی شرقی استان موجب رگبار شدید تگرگ، رواناب و سیلاب های محلی شود.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه ادامه داد: در روزهای پنجشنبه و جمعه با تضعیف شرایط ناپایدار، اگر بارشی در سطح استان رخ دهد، غالباً به شکل رگبارهای موقت و پراکنده بهاری خواهد بود.

زورآوند در ادامه درباره روند دمای هوا نیز گفت: متوسط دمای هوا که امروز تغییرات چندانی نخواهد داشت، از فردا تا صبح روز جمعه به طور نسبی کاهش می یابد و پس از آن تا اوایل هفته آینده به تدریج روند افزایشی خواهد داشت.


برچسب ها: استان کرمانشاه - کرمانشاه - استان - مدیرکل هواشناسی - تداوم فعالیت سامانه بارشی - سامانه بارشی - بارندگی
آخرین اخبار سرویس:

بارش، رعدوبرق و احتمال تگرگ در کرمانشاه

بارش، رعدوبرق و احتمال تگرگ در کرمانشاه