مطالب مرتبط:
روزی به نام معلم؛ از کلاس های داغدار تا روایت معلمان و دانش آموزان شهید
شهادت دانش آموزان و معلمان مدرسه میناب، سند شبیخون دشمن به علم و آینده ایران است
جبران افت تحصیلی دانش آموزان ابتدایی در بستر مجازی
اجتماع باشکوه معلمان و دانش آموزان دیار آفتاب در بیعت با رهبری
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 اردیبهشت 1405 ساعت 21:052026-05-02اجتماعي

مشارکت 98 درصدی معلمان و دانش آموزان یزد در کلاس های مجازی


مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد با اشاره به تداوم فعالیت های آموزشی در بستر مجازی گفت: در شرایط موجود حدود 98 درصد معلمان و دانش آموزان استان یزد در کلاس های درس حضور داشته اند.

- مشارکت 98 درصدی معلمان و دانش آموزان یزد در کلاس های مجازی یزد - مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد با اشاره به تداوم فعالیت های آموزشی در بستر مجازی گفت: در شرایط موجود حدود 98 درصد معلمان و دانش آموزان استان یزد در کلاس های درس حضور داشته اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی دهقان بهابادی با اشاره به وضعیت برگزاری کلاس ها و نحوه نظارت بر آن ها اظهار کرد: بر اساس آخرین گزارش های دریافتی حدود 98 درصد کلاس ها با حضور معلمان و دانش آموزان برگزار شده است و نظارت بر کلاس های مجازی نیز از طریق فرم ها و سازکارهای مشخص انجام می شود، هرچند ممکن است این نظارت صددرصدی نباشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به چالش های زیرساختی اشاره کرد و گفت: سرانه فضای آموزشی برای استان یزد در کشور به طور میانگین 8/5 مترمربع به ازای هر دانش آموز تعریف شده، اما این شاخص در برخی مناطق استان یزد فاصله قابل توجهی با استاندارد دارد؛ به طوری که در ناحیه یک آموزش و پرورش یزد این سرانه حدود 3/5 مترمربع و در ناحیه دو حدود 5/5 مترمربع است.


برچسب ها: دانش آموزان - مدیرکل آموزش و پرورش - آموزش و پرورش استان - استان یزد - معلمان - کلاس - مجازی
آخرین اخبار سرویس:

مشارکت 98 درصدی معلمان و دانش آموزان یزد در کلاس های مجازی

مشارکت 98 درصدی معلمان و دانش آموزان یزد در کلاس های مجازی