مطالب مرتبط:
علی میرسپاسی، استاد جامعه شناسی دانشگاه نیویورک: جنگ نشان داد میلیون ها ایرانی با یکدیگر همدل هستند/ جنگ به لحظه ای تبدیل شد که جامعه ایران خود را بی پرده تر دید
نعیم قاسم: ایران و مقاومت معادلات منطقه را تغییر خواهند داد
عارف: ایران پس از جنگ، یک ابرقدرت جهانی خواهد شد/ باید متتاسب با این جایگاه برنامه ریزی کنیم
مدیریت تنگه هرمز نمایش اقتدار ایران در معادلات جهانی است
عارف: بعد از جنگ یک ابرقدرت جهانی شدیم | لزوم تدوین برنامه های کشور متناسب با جایگاه جدید ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 اردیبهشت 1405 ساعت 09:302026-05-14سياسي

محمدباقر خرمشاد، استاد دانشگاه علامه طباطبایی: مقاومت ایران جایگاه ویژه ای در معادلات جهانی پیدا کرده است


محمدباقر خرمشاد، استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی، در همایش «امر ملی و جنگ» گفت: به صورت تصادفی یا غیرتصادفی، کسانی که این حمله را علیه ایران آغاز کردند، - استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی با تأکید بر اینکه مسأله ایران امروز به مسأله ای جدی در سطح بین المللی تبدیل شده است، گفت: برخی معتقدند این جنگ به دوران گذار نظام جهانی پایان خواهد داد و شتاب افول قدرت آمریکا و در مقابل، شتاب قدرت گیری سایر بازیگران جهانی را افزایش می دهد.

بر اساس این تحلیل، جهان به سمت نظم چندقطبی حرکت خواهد کرد و ایران نیز به دلیل مقاومتی که از خود نشان داده، می تواند به یکی از قطب های قدرت یا از رهبران یکی از این قطب ها تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار جماران، محمدباقر خرمشاد طی سخنانی در همایش امر ملی و جنگ با اشاره به جایگاه انقلاب اسلامی در تحولات فکری و سیاسی جهان، گفت: در دو مقطع تاریخی خاص، اتفاقاتی در ایران رخ داد که کشور را در صدر حوادث و مباحث جهانی و در جایگاه نیرویی پیشگام و پیشرو قرار داد؛ یکی در سال های 1356 و 1357 و دیگری در شرایط کنونی.

استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی افزود: در دهه 1950 و 1960 میلادی، عمده کشورهای جهان سوم که پس از جنگ جهانی دوم استقلال یافته بودند، با این پرسش مواجه شدند که چگونه باید کشور خود را اداره کنند.


برچسب ها: دانشگاه علامه طباطبایی - محمدباقر خرمشاد - علامه طباطبایی - دانشگاه علامه - طباطبایی - محمدباقر - دانشگاه
آخرین اخبار سرویس:

محمدباقر خرمشاد، استاد دانشگاه علامه طباطبایی: مقاومت ایران جایگاه ویژه ای در معادلات جهانی پیدا کرده است

محمدباقر خرمشاد، استاد دانشگاه علامه طباطبایی: مقاومت ایران جایگاه ویژه ای در معادلات جهانی پیدا کرده است