مطالب مرتبط:
دادستان مشهد: با محتکران و اخلالگران بازار بدون مماشات برخورد می کنیم | مطالبه دادستانی از رسانه ها
دستگاه قضایی باید با اخلالگران اقتصادی مبارزه جدی کند
قوه قضاییه: کشت گیاهان مخدر مطلقاً ممنوع و جرم است
پیامک قوه قضاییه درباره کشت خشخاش
پیامک قوه قضاییه: کشت گیاهان مخدر مطلقاً ممنوع و جرم است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 31 اردیبهشت 1405 ساعت 10:152026-05-21اقتصادي

تأکید معاون اول قوه قضاییه بر برخورد قاطع با اخلالگران نظام اقتصادی


جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی و رفع موانع تولید با محوریت بررسی وضعیت معیشت مردم، مدیریت و کنترل قیمت ها در بازار و بررسی چالش ها و شرایط کسب وکار، - جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی و رفع موانع تولید با محوریت بررسی وضعیت معیشت مردم، مدیریت و کنترل قیمت ها در بازار و بررسی چالش ها و شرایط کسب وکار، در سالن حکمت ستاد مرکزی قوه قضاییه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی و رفع موانع تولید با محوریت بررسی وضعیت معیشت مردم، مدیریت و کنترل قیمت ها در بازار و بررسی چالش ها و شرایط کسب وکار، در سالن حکمت ستاد مرکزی قوه قضاییه برگزار شد.

این نشست با حضور حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی، معاون اول قوه قضاییه، اعضای شورای عالی قضایی، وزرای جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امور اقتصادی و دارایی و جمعی از مدیران قضایی و اجرایی کشور برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خلیلی در این نشست با اشاره به شرایط ناشی از جنگ تحمیلی سوم اظهار کرد: اگرچه آمادگی لازم برای برنامه ریزی در حوزه مسائل اقتصادی و معیشتی مردم از پیش وجود نداشت، اما اقدامات انجام شده به گونه ای بود که کمترین شوک اقتصادی به کشور وارد شد و دولتمردان با تدبیر و مدیریت مناسب عمل کردند.


برچسب ها: کنترل قیمت ها در بازار - ستاد اقتصاد مقاومتی - رفع موانع تولید - اقتصاد مقاومتی - قوه قضاییه - معاون اول قوه قضاییه - کنترل قیمت ها
آخرین اخبار سرویس:

تأکید معاون اول قوه قضاییه بر برخورد قاطع با اخلالگران نظام اقتصادی

تأکید معاون اول قوه قضاییه بر برخورد قاطع با اخلالگران نظام اقتصادی