مطالب مرتبط:
جنگ و اتفاقات اخیر، درک نوجوان از واقعیت ها را عمیق تر کرده است
یادداشت| جنگ روایت ها؛خبر جعلی و دیپ فیک ها راهبرد رسانه ای دشمن
بحران اشتغال در سایه جنگ / 130 هزار کارگر مستقیماً با بمباران دشمن بیکار شدند
نقش بانوان حوزوی در جنگ شناختی؛ جهاد تبیین تا حضور در فضای مجازی
بصیرت روحانیت و حماسه مردم، پادزهر قطعی جنگ رسانه ای دشمن است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 اردیبهشت 1405 ساعت 09:552026-04-23سياسي

نجم الهدی: دشمن در جنگ شناختی به دنبال تحریف واقعیت هاست


رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان یزد، نسبت به جنگ نرم و شناختی دشمنان که با هدف تأثیرگذاری بر افکار عمومی و تغییر باورها صورت می گیرد، - نجم الهدی: دشمن در جنگ شناختی به دنبال تحریف واقعیت هاست یزد - رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان یزد، نسبت به جنگ نرم و شناختی دشمنان که با هدف تأثیرگذاری بر افکار عمومی و تغییر باورها صورت می گیرد، هشدار داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدجمال الدین نجم الهدی شب چهارشنبه در جمع مردم همیشه در صحنه و انقلابی بهاباد در موج پنجاه و سوم در خیابان شهید بهشتی این شهر در سخنانی با بیان اینکه دشمن بداند ما از ناوها و تهدیدهای رییس جمهور آمریکا نمی ترسیم، به نزدیک نیم قرن مقاومت ملت ایران اشاره کرد و افزود: مردم ایران با وجود تحریم ها، تهاجمات و توطئه ها همچنان ایستادگی کرده اند.

وی در ادامه، خطاب به نیروهای مسلح اظهار داشت: ما همچنان میدان، خیابان و صحنه را محکم و استوار حفظ می کنیم و از شما پشتیبانی می کنیم تا این انقلاب به نتیجه برسد.

نجم الهدی، طهارت قلب و اتصال به پروردگار را ضامن بقای قدرت در بزنگاه های تاریخی دانست و بر ضرورت حفظ صفای باطن از طریق عبادت، تضرع و توسل تأکید کرد تا در لحظات حساس دچار سستی نشویم.


برچسب ها: شورای سیاستگذاری ائمه جمعه - شورای سیاستگذاری - شناختی - افکار عمومی - سیاستگذاری - دشمن - ائمه جمعه
آخرین اخبار سرویس:

نجم الهدی: دشمن در جنگ شناختی به دنبال تحریف واقعیت هاست

نجم الهدی: دشمن در جنگ شناختی به دنبال تحریف واقعیت هاست