مطالب مرتبط:
فیلم|حضور اساتید پیشکسوت حوزه در رزمایش طلاب و روحانیون جان فدای استان اصفهان
ایجاد سامانه های پسماند صنعتی در استان مرکزی
رگبار باران در10 استان | سامانه بارشی بعدی از فردا وارد می شود
آغاز برداشت گل محمدی در استان اصفهان
کاسبی با کدهای مسدود ورود خودرو / وقتی سامانه فقط برای «خودی ها» باز می شود!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 اردیبهشت 1405 ساعت 15:102026-05-03اجتماعي

ورود سامانه ناپایدار به استان اصفهان از فردا


فعالیت سامانه ناپایدار همرفتی دوشنبه و سه شنبه در نیمه شمالی استان پیش بینی شده که می تواند موجب بارش های رگباری، - مدیرکل مدیریت بحران استان: فعالیت سامانه ناپایدار همرفتی دوشنبه و سه شنبه در نیمه شمالی استان پیش بینی شده که می تواند موجب بارش های رگباری، وقوع تگرگ و رعد و برق شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ منصور شیشه فروش  گفت: بر اساس پیش بینی های هواشناسی، از روز دوشنبه هفته جاری تا پایان هفته شرایط جوی ناپایداری در استان اصفهان حاکم خواهد بود و در برخی مناطق شاهد وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، خیزش گرد و خاک و کاهش میدان دید خواهیم بود.

وی افزود: همچنین فعالیت سامانه ناپایدار همرفتی طی روز های دوشنبه و سه شنبه در نیمه شمالی استان پیش بینی شده که می تواند موجب بارش های رگباری، وقوع تگرگ، رعد و برق و وزش باد شدید شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: بر اساس پیش بینی ها، وزش تندباد همراه با خیزش کانون های گرد و خاک از روز سه شنبه تا پنجشنبه در بیشتر مناطق استان به ویژه نیمه شمالی و غربی رخ خواهد داد.

وی با اشاره به مناطق در معرض این شرایط جوی گفت: بارش های پراکنده و رگباری همراه با وزش باد در مناطق شمالی استان از جمله کاشان، آران و بیدگل، نطنز، بادرود، نایین، انارک، چوپانان، خور و بیابانک،


برچسب ها: مدیرکل مدیریت بحران - استان - پیش بینی - شنبه - دوشنبه - سامانه - اصفهان
آخرین اخبار سرویس:

ورود سامانه ناپایدار به استان اصفهان از فردا

ورود سامانه ناپایدار به استان اصفهان از فردا