مطالب مرتبط:
استاندار تهران: هلال احمر، پرچمدار امید و انسانیت در روز های حادثه و حماسه است
پیام تبریک مدیرعامل بانک پارسیان به رییس جمعیت هلال احمر
فیلم | 466 ماموریت امدادی هلال احمر بوشهر در جنگ تحمیلی
پیام تبریک مدیرعامل بانک پارسیان به رییس جمعیت هلال احمر
هلال احمر، نبض یاری رسانی در قلب حادثه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 اردیبهشت 1405 ساعت 21:502026-05-09اقتصادي

مدیرعامل هلال احمر بوشهر: 13 هزار حادثه طی سال گذشته ثبت شد


مدیرعامل جمعیت هلال احمر بوشهر با اشاره به ثبت 13 هزار حادثه طی سال گذشته گفت: 155 خانه هلال در سطح استان فعال است.

- به گزارش خبرنگار مهر، احسان ایزدپناه عصر شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته هلال احمر اظهار کرد: طی سال گذشته 153 میلیارد ریال کمک بلاعوض درمانی به 2 هزار و 300 مددجوی استان بوشهر پرداخت شده است.

وی از افزایش خدمات درمانی در زمینه های دارو، کاردرمانی، فیزیوتراپی و ارتوس پروتز خبر داد و اضافه کرد: در راستای تقویت ناوگان و بهبود وضعیت لجستیک سازمان در استان اقدامات خوبی صورت گرفته است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر از ثبت 13 هزار حادثه با هزار و 206 مصدوم طی سال گذشته خبر داد و افزود: به منظور امدادرسانی به این حوادث هزار و 379 تیم اعزام شده است.

وی با اشاره به فعالیت پنج پایگاه امداد دریایی در سطح استان تاکید کرد: با کم کاری و کارشکنی هایی برای احداث پایگاه های شهر بوشهر و دیر روبرو هستیم.

ایزدپناه با اشاره به فعالیت 155 خانه هلال در سطح استان اضافه کرد: تلاش گسترده ای برای بهبود فعالیت ها و ارتقای کیفیت خدمات خانه های هلال در سطح استان داریم.

وی با اشاره به اینکه در سطح استان بوشهر 30 هزار نفر عضو جمعیت هلال احمر هستند بیان کرد: طی سال گذشته با حضور بیش از 35 هزار نفر، هزار و 454 دوره آموزشی در سطح استان برگزار شد.


برچسب ها: هلال احمر - جمعیت هلال احمر - استان - جمعیت هلال احمر استان بوشهر - هزار - مدیرعامل - استان بوشهر
آخرین اخبار سرویس:

مدیرعامل هلال احمر بوشهر: 13 هزار حادثه طی سال گذشته ثبت شد

مدیرعامل هلال احمر بوشهر: 13 هزار حادثه طی سال گذشته ثبت شد