مطالب مرتبط:
آغاز پخش اپیزودهای جدید «اهلِ ایران» با داستان هایی از زندگی مردم میناب و هنرمندان ایران + زمان پخش
شهادت معلمان میناب، سند شبیخون دشمن به علم و آینده ایران است
شهادت دانش آموزان و معلمان مدرسه میناب، سند شبیخون دشمن به علم و آینده ایران است
مردم آمریکا حق دارند حاکمانشان را به خاطر تحمیل جنگ غیرقانونی بر ایران پاسخگو کنند
همبستگی موکب طلاب کشمیر در قم با ملت غیور ایران اسلامی+ فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 اردیبهشت 1405 ساعت 12:102026-05-02فرهنگي

فاجعه «میناب» در ترازوی هنر؛ قدرت واقعی ایران در همبستگی مردم است


معاون هنری وزیر ارشاد با اشاره به ظرفیت های بین المللی حادثه تلخ شهدای میناب در جنگ رمضان، اعلام کرد که ثبت روایت های فردی و جمعی از این وقایع در صدر اولویت های حمایتی دولت قرار گرفته است.

- مهدی شفیعی: فاجعه میناب در ترازوی هنر؛ قدرت واقعی ایران در همبستگی مردم است معاون هنری وزیر ارشاد با اشاره به ظرفیت های بین المللی حادثه تلخ شهدای میناب در جنگ رمضان، اعلام کرد که ثبت روایت های فردی و جمعی از این وقایع در صدر اولویت های حمایتی دولت قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه محیطی ایران من سرای من ، به همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن سینمای جوانان و خانه هنرمندان ایران و با تأکید بر زیبایی، سلامت و عشق مردم به سرزمین شان شکل گرفته است.

مهدی شفیعی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از این نمایشگاه در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به رویکرد متفاوت این نمایشگاه توضیح داد: در جریان جنگ های اخیر؛ جنگ 12روزه و جنگ رمضان، کشور با 2 نقطه قوت کلیدی روبه رو بود که دشمن از آنها غفلت کرد؛ نخست قدرت نظامی و دفاعی و دوم که اهمیت ویژه ای داشت، حضور و دلبستگی عمیق مردم به وطن بود.

نمایشگاه ایران من سرای من دقیقاً با هدف برجسته سازی این وجه دوم، یعنی پیوند مردم با سرزمین و عشق به ایران، برپا شده تا نشان دهد ا


برچسب ها: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی - معاون هنری وزیر ارشاد - فرهنگ و ارشاد اسلامی - وزارت فرهنگ و ارشاد - معاون هنری - فرهنگ و ارشاد - ارشاد اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

فاجعه «میناب» در ترازوی هنر؛ قدرت واقعی ایران در همبستگی مردم است

فاجعه «میناب» در ترازوی هنر؛ قدرت واقعی ایران در همبستگی مردم است