مطالب مرتبط:
پایش مستمر بازار کالاهای اساسی در مرکزی| تأمین مرغ تا 50 روز آینده
تداوم جنگ، خللی در تأمین کالاهای اساسی و خدمات عمومی ایجاد نمی کند
قیمت جدید کالاهای اساسی در بازار؛ برنج ایرانی کیلویی چند به دست مصرف کننده می رسد؟
دستور ویژه قضایی برای تشدید نظارت بر بازار لرستان
سخنگوی جبهه اصلاحات: تصمیمات شورای عالی امنیت ملی و رویکرد مسئولان، بر محوریت دیپلماسی استوار است که باید از آن حمایت کرد/ عملکرد دولت در تامین کالاهای اساسی قابل تقدیر است/ پیروز میدان، نیروهای مسلح و مردم ما بوده اند؛ امری که باید از آن حفاظت کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 اردیبهشت 1405 ساعت 11:452026-04-25سياسي

تشکیل کارگروه نظارت بر بازار و تأمین کالاهای اساسی در لرستان


رییس کل دادگستری لرستان از تشکیل کارگروه ویژه نظارت بر بازار و تأمین کالاهای اساسی در این استان خبر داد.

- خرم آباد - رییس کل دادگستری لرستان از تشکیل کارگروه ویژه نظارت بر بازار و تأمین کالاهای اساسی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سعید شهواری در نشست با معاون قضایی دادگستری لرستان، اظهار داشت: ضمن تشکیل کارگروه نظارتی، وضعیت بازار و تأمین کالاهای اساسی مردم به صورت مستمر رصد و اقدامات بازدارنده اعمال شود.

وی با اشاره به ضرورت صیانت از حقوق عامه و تأمین آرامش اقتصادی مردم، عنوان کرد: خدمت رسانی مؤثر به مردم تنها در گرو همکاری همه دستگاه های اجرایی و نظارتی است.

امروز وظیفه ما به عنوان دستگاه قضایی، پاسداری از امنیت اقتصادی جامعه و برخورد قاطع با هرگونه اخلال در نظم عمومی بازار است.

رییس کل دادگستری لرستان، تصریح کرد: به معاون قضایی دادگستری کل لرستان مأموریت داده شد، شخصاً موضوع را پیگیری و با همکاری تعزیرات حکومتی، سازمان صمت و نیروی انتظامی، روند نظارت بر بازار را تقویت کند.

مردم باید احساس کنند دستگاه قضایی بااقتدار در کنار آن هاست و کوچک ترین تخلف صنفی با برخورد قانونی مواجه خواهد شد.


برچسب ها: تأمین کالاهای اساسی - رییس کل دادگستری لرستان - دادگستری لرستان - کالاهای اساسی - رییس کل دادگستری - نظارت بر بازار - دادگستری
آخرین اخبار سرویس:

تشکیل کارگروه نظارت بر بازار و تأمین کالاهای اساسی در لرستان

تشکیل کارگروه نظارت بر بازار و تأمین کالاهای اساسی در لرستان