مطالب مرتبط:
دستگیری باند سارقی که در سنندج خود را مامور اطلاعات معرفی کرده بودند!
هشدار افزایش وزش باد و ارتفاع موج در شمال و جنوب کشور
هشدار افزایش وزش باد و ارتفاع موج در شمال و جنوب کشور
هشدار افزایش وزش باد و ارتفاع موج در شمال و جنوب کشور
ورود سامانه بارشی جدید از شنبه؛ رگبار و رعدوبرق در شمال غرب و شرق کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 4 اردیبهشت 1405 ساعت 10:452026-04-24حوادث

دستگیری باند سرقت و انشعاب غیرمجاز خطوط لوله نفت در جنوب شرق کشور


مدیر خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه جنوبشرق از دستگیری سارقان باند برداشت فرآورده های نفتی از خطوط لوله نفت استان کرمان پس از ماه ها رصد و پایش خبر داد.

-  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ نادر سلحشور با اشاره به اینکه دستگیری متخلفین با بازدیدهای مستمر و پایش خطوط لوله انتقال فرآورده های نفتی توسط عوامل عملیات و حراست این منطقه حاصل شد، گفت: سارقان برای تسهیل در برداشت مواد نفتی، اقدام به نصب چندین انشعاب غیرمجاز بر روی خطوط لوله کرده بودند، که پس از هماهنگی های لازم با مدیران شرکت و نهادهای امنیتی، انتظامی و قضایی استان کرمان، محل انشعاب ها به صورت نامحسوس تحت نظر قرار گرفت.

وی ادامه داد: پس از هماهنگی های لازم با مسئواین ذی ربط، در نهایت با بازدیدهای نامحسوس شبانه روزی و کمین های شبانه و طولانی مدت، باند سارقان مسلح، توسط مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان کرمان دستگیر و برای طی مراحل قانونی و بازپرسی به مراجع قضایی تحویل داده شدند.

سلحشور یادآور شد: فرآورده های نفتی متعلق به همگان است و رسالت و تعهد شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران نیز حفاظت از این سرمایه ملی است.


برچسب ها: خطوط لوله - فرآورده های نفتی - انشعاب غیرمجاز - دستگیری - استان کرمان - خطوط - لوله
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری باند سرقت و انشعاب غیرمجاز خطوط لوله نفت در جنوب شرق کشور

دستگیری باند سرقت و انشعاب غیرمجاز خطوط لوله نفت در جنوب شرق کشور