مطالب مرتبط:
جلسه مهم ترامپ و مقامات نظامی آمریکا درباره حمله به ایران
فیلم/ وزیر جنگ آمریکا ادای ترامپ را درآورد
ترامپ پس از سفر به چین به واقعیت های جدید نزدیک شد؛ احتمال توافق وجود دارد
جلسه فوری ترامپ و پیت هگست درباره جنگ / دستور حمله به ایران صادر می شود؟
گزارش آتلانتیک درباره سلامتی ترامپ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 اردیبهشت 1405 ساعت 12:352026-05-20بين الملل

تلفن هوشمند «ترامپ» با گاف های عیان آماده شد


موبایل هوشمند «تی 1» (T1) از «ترامپ موبایل» با تاخیری 9 ماهه برای پیش سفارش و برخی از اعضای رسانه ها ارائه شد.

- موبایل هوشمند تی 1 (T1) از ترامپ موبایل با تاخیری 9 ماهه برای پیش سفارش و برخی از اعضای رسانه ها ارائه شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، اما نکته جالب اینجاست که این موبایل 499 دلاری دیگر با شعار ساخت آمریکا بازاریابی نمی شود و طراحی پرچم آمریکا پشت موبایل نیز به نظر می رسد به جای 13، حاوی 11 خط است.

این دستگاه اندروید نخستین بار در ژوئن 2025 میلادی به عنوان ساخت آمریکا در رسانه های سی ان ان و ان بی سی نیوز تبلیغ شد.

اما ترامپ موبایل از آن زمان تاکنون متن توصیفی از موبایل در وب سایت را به طراحی شده با توجه به ارزش های آمریکایی تغییر داده است.

پت اوبراین مدیر ارشد اجرایی ترامپ موبایل در این باره به نشریه یو اس ای تودی اعلام کرد موبایل های مذکور در آمریکا مونتاژ شده اند و در این مدل ها از قطعاتی که در آمریکا تولید شده، استفاده می شود.

کارشناسان فناوری در این باره به ان بی سی نیوز گفته اند به نظر می رسد موبایل مذکور شبیه HTC U-24 Pro ساخت تایوان است.

شهرام مختاری مهندسی در شرکت تعمیرات فناوری iFixit در این باره می گوید: موبایل از لحاظ فیزیکی بسیار مشابه است.


برچسب ها: موبایل - آمریکا - ترامپ - موبایل هوشمند - رسانه ها - هوشمند - رسانه
آخرین اخبار سرویس:

تلفن هوشمند «ترامپ» با گاف های عیان آماده شد

تلفن هوشمند «ترامپ» با گاف های عیان آماده شد