مطالب مرتبط:
آغاز ترافیک صبحگاهی در بزرگراه های تهران
جریمه طرح ترافیک در سال جدید+جزییات
نرخ جریمه طرح ترافیک 1405 اعلام شد
نرخ جریمه طرح ترافیک 1405 اعلام شد
ترافیک در محور های چالوس و هراز و فیروزکوه سنگین است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 اردیبهشت 1405 ساعت 10:252026-05-09اجتماعي

ترافیک در برخی معابر و بزرگراه های پایتخت


بنابر اعلام مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در برخی معابر و بزرگراه های پایتخت ترافیک گزارش شده است.

- بنابر اعلام مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در برخی معابر و بزرگراه های پایتخت ترافیک گزارش شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ترافیک صبحگاهی در مسیر غرب به شرق، بزرگراه های شهید همت از شهید باکری تا خیابان گاندی، حکیم از شقایق تا پل شیخ فضل الله نوری، آبشناسان از سردار جنگل تا بزرگراه اشرفی اصفهانی و لشگری از تهرانسر تا فرودگاه مهرآباد کم کم در حال شکل گیری است.

مسیر شرق به غرب بزرگراه های شهید بابایی از بلوار هنگام تا پل امام علی (ع)، صدر ازبزرگراه شهید صیاد شیرازی تا مدرس، شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا پل سید خندان و زین الدین از شمیران نو تا بزرگراه شهید صیاد شیرازی ترافیک در حال شکل گرفتن است.

مسیر جنوب به شمال بزرگراه های نواب صفوی از 9دی تا تونل توحید، بسیج بالاتر ازسه راه افسریه تا قصر فیروزه و شیخ فضل الله نوری از پل جناح تا پل جلال آل احمد نیز ترافیک در حال شکل گیری است.

پلیس راهور تهران بزرگ توصیه کرد؛ رانندگان لطفا با سرعت مطمئنه و رعایت فاصله طولی نسبت به خودرو جلویی در سطح شهر حرکت کنید چرا که طبق قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در صورتی که فرد با س


برچسب ها: بزرگراه - راهنمایی و رانندگی تهران - پلیس راهنمایی و رانندگی - راهنمایی و رانندگی - ترافیک - شهید صیاد شیرازی - پلیس راهنمایی
آخرین اخبار سرویس:

ترافیک در برخی معابر و بزرگراه های پایتخت

ترافیک در برخی معابر و بزرگراه های پایتخت