مطالب مرتبط:
حمله مسلحانه به گشت انتظامی در زاهدان/ شهادت یک پلیس
حمله تروریستی به گشت انتظامی در شهر زاهدان؛ یک نفر شهید و سه نفر مجروح شدند
حمله تروریستی به گشت انتظامی در شهر زاهدان؛ یک نفر شهید و سه نفر مجروح شدند
حمله مسلحانه به گشت انتظامی در زاهدان؛ یک شهید و 3 مجروح برجای گذاشت
جزییات حمله مسلحانه به گشت انتظامی در زاهدان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 اردیبهشت 1405 ساعت 16:402026-04-29حوادث

شهادت دو مأمور پلیس در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان


مرکز اطلاع رسانی پلیس سیستان و بلوچستان از شهادت ستوان یکم «علی مؤمنی» و استواریکم «محمدرضا نظام دوست» در پی حمله تروریستی صبح امروز چهارشنبه به واحد گشت انتظامی در شهر زاهدان خبر داد.

- مرکز اطلاع رسانی پلیس سیستان و بلوچستان از شهادت ستوان یکم علی مؤمنی و استواریکم محمدرضا نظام دوست در پی حمله تروریستی صبح امروز چهارشنبه به واحد گشت انتظامی در شهر زاهدان خبر داد.

در این اقدام ناجوانمردانه که توسط افراد مسلح ناشناس صورت گرفت، دو تن دیگر نیز مجروح شدند.

 مرکز اطلاع رسانی پلیس سیستان و بلوچستان در اطلاعیه ای از به شهادت رسیدن ستوانیکم علی مومنی از مجروحان حادثه تروریستی تیراندازی به واحد گشت پلیس که صبح امروز چهارشنبه در شهرستان زاهدان اتفاق افتاد، خبر داد.

به گزارش ایرنا، در اطلاعیه پایگاه خبری پلیس سیستان و بلوچستان آمده است: صبح امروز بر اثر یک حمله تروریستی به گشت انتظامی در شهر زاهدان استوار یکم محمدرضا نظام دوست به شهادت رسید و سه نفر دیگر نیز مجروح شدند.

این اطلاعیه می افزاید: متاسفانه ساعتی قبل یکی دیگر از مجروحان حادثه تروریستی در زاهدان به نام ستوانیکم علی مومنی با وجود تلاش پزشکان به شهادت رسید.


برچسب ها: سیستان و بلوچستان - مرکز اطلاع رسانی - حمله تروریستی - صبح امروز - بلوچستان - تروریستی - اطلاع رسانی
آخرین اخبار سرویس:

شهادت دو مأمور پلیس در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

شهادت دو مأمور پلیس در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان