مطالب مرتبط:
افسارگسیختگی قیمت گوشت مرغ در مازندران؛ یک کیلو، 430 هزار تومان ناقابل!
بلومبرگ ادعا کرد: صادرات نفت ایران از جزیره خارگ متوقف شد | تانکر ترکز: ظرفیت ذخیره سازی نفت ایران همچنان پابرجاست
تولید سالانه 300 میلیون قطعه نشا در مرودشت/ صادرات به استان های همجوار
رصد فرآیند کشتار و توزیع مرغ در بوشهر توسط تیم مشترک نظارتی
فیلم| خدمت ماندگار خیر یزدی قرآن؛ 600 میلیارد ریال سرمایه گذاری برای کلام وحی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 اردیبهشت 1405 ساعت 18:202026-05-16اقتصادي

صادرات مرغ از مازندران متوقف شد؛ کشتار روزانه 600 هزار قطعه مرغ


استاندار مازندران با صدور دستوری فوری، هرگونه صادرات مرغ از استان به سایر نقاط کشور را تا زمان عادی شدن قیمت ها ممنوع اعلام کرد و از دامپزشکی خواست گواهی حمل صادر نکند.

- صادرات مرغ از مازندران متوقف شد؛ کشتار روزانه 600 هزار قطعه مرغ ساری - استاندار مازندران با صدور دستوری فوری، هرگونه صادرات مرغ از استان به سایر نقاط کشور را تا زمان عادی شدن قیمت ها ممنوع اعلام کرد و از دامپزشکی خواست گواهی حمل صادر نکند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی یونسی رستمی عصر شنبه در جلسه تنظیم بازار مازندران که با حضور مسئولان جهاد کشاورزی، غله و دامپزشکی برگزار شد، ضمن بررسی آخرین وضعیت نوسانات قیمت مرغ در بازار استان، گفت: تا زمانی که قیمت مرغ در مازندران به ثبات نرسیده، ارسال این محصول به استان های دیگر به هیچ عنوان مجاز نیست.

استاندار مازندران خطاب به مدیران مربوطه تأکید کرد: دامپزشکی استان از صدور هرگونه گواهی حمل مرغ زنده به مقصد سایر استان ها خودداری کند.

این ممنوعیت شامل تهران و سمنان نیز می شود.

وی همچنین خواستار تشدید نظارت ها بر کشتارگاه ها و مراکز توزیع مرغ در سطح استان شد و افزود: مسئولان استانی موظف اند با متخلفان قیمتی برخورد قاطع داشته باشند و اجازه ندهند نیاز مردم در اولویت های بعدی قرار گیرد.


برچسب ها: مازندران - استاندار مازندران - صادرات مرغ - استان - صادر - مرغ - استاندار
آخرین اخبار سرویس:

صادرات مرغ از مازندران متوقف شد؛ کشتار روزانه 600 هزار قطعه مرغ

صادرات مرغ از مازندران متوقف شد؛ کشتار روزانه 600 هزار قطعه مرغ