مطالب مرتبط:
فیلم های سینمایی تلویزیون در سومین هفته اردیبهشت
برگزاری دور سوم مذاکرات لبنان و اسراییل هفته آینده در واشنگتن
امیدوار به تکرار بازی تاریخی هفته گذشته/ لحظه به لحظه با نبرد بزرگ بایرن و پاری سن ژرمن
فروش کیسه های نایلونی در فروشگاه ها اجباری شد / جزییات ابلاغیه جدید اتاق اصناف برای کاهش مصرف پلاستیک / ممنوعیت توزیع رایگان کیسه های پلاستیکی تا 2 هفته دیگر / قیمت هر کیسه نایلونی در فروشگاه ها اعلام می شود
آسمان زنجان تا اوایل هفته آینده پایدار است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 اردیبهشت 1405 ساعت 16:402026-05-07فرهنگي

کتاب کودک در هفته ای که گذشت


هفته ای که گذشت، کتاب های متفاوتی در حوزه کودک نوجوان در بازار نشر عرضه شده که از دوست داشتن طبیعت تا داستان های تخیلی را دنبال می کند.

- هفته ای که گذشت، کتاب های متفاوتی در حوزه کودک نوجوان در بازار نشر عرضه شده که از دوست داشتن طبیعت تا داستان های تخیلی را دنبال می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ، تعدادی از این کتاب ها عبارتند از:  کتاب راز گل ارکیدهٔ شنژن نوگکه ، اثر جی.

بی.

مکنزی با ترجمه زینب نادری درباره کودکان بیش فعال در انتشارات سروش روانه بازار نشر شد.

 این کتاب، داستانی است پرکشش دربارهٔ کودکان مبتلا به اختلال کم توجهی بیش فعالی (ADHD) که در مسیر دوستی، پذیرش و کشف توانایی های خود گام برمی دارد.

*کتاب دیگر، پدی پِت پِت یکی از کتاب های تازه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که تلاش می کند نوجوانان امروزی را به اسطوره های جادویی ایران پیوند بدهد.

 پروین پناهی نویسنده این داستان، برشی از تجربه های زیسته یک نوجوان دارای لکنت زبان را با فضای خواب و خیال و شخصیت سیرنگ، مرغ اساطیری شاهنامه فردوسی می آمیزد تا احساس مخاطبان را به فضای زندگی این نوجوانان نزدیک و آنها را در عین حال با ادبیات کهن آشنا کند.


برچسب ها: کتاب - بازار نشر - نوجوان - کودک - کانون پرورش فکری کودکان - کودک نوجوان - دوست داشتن
آخرین اخبار سرویس:

کتاب کودک در هفته ای که گذشت

کتاب کودک در هفته ای که گذشت