مطالب مرتبط:
رفع تصرف و تخریب پنج باب مغازه در شهر ایلام
استاندار ایلام به دیدار خانواده 10 شهید جنگ تحمیلی چرداول رفت
ثبت بیش از 6 میلیون تردد خودرو در جاده های ایلام طی فروردین ماه
تصاویر/ شصت وچهارمین شب خروش انقلابی مردم ولایتمدار و انقلابی ایلام
عبور سامانه ناپایدار جوی از استان ایلام
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 اردیبهشت 1405 ساعت 15:002026-05-04سياسي

توزیع 3 هزار بسته گوشت در ایلام


در ادامه فعالیت های پویش «ایران همدل» و با همکاری کمیته امداد و مرکز نیکوکاری «سمت خدا»، 3 هزار بسته گوشت گوسفندی در استان ایلام توزیع شد.

- مدیرکل کمیته امداد ایلام گفت: در ادامه فعالیت های پویش ایران همدل و با همکاری کمیته امداد و مرکز نیکوکاری سمت خدا ، 3 هزار بسته گوشت گوسفندی در استان ایلام توزیع شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام؛  ناصر مرادی پویانی در آیین آغاز روند توزیع بسته های غذایی که با حضور مدیر مرکز نیکوکاری سمت خدا استان تهران برگزار شد، اظهار کرد: این برنامه با هدف کمک به معیشت و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده های نیازمند طراحی شده است.

وی با بیان این که سه هزار کیلوگرم گوشت تازه گوسفندی در 12 شهرستان استان ایلام در حال توزیع است، افزود: مجموع ارزش ریالی این مقدار گوشت بیش از سه میلیارد و 300 میلیون تومان بوده که با همراهی نیکوکاران تهیه و در اختیار کمیته امداد قرار گرفته است.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام درباره اولویت های توزیع این بسته ها یادآوری کرد: خانواده های آسیب دیده از جنگ تحمیلی، خانوار های بی سرپرست و دارای فرزند یتیم، سالمندان، بیماران، خانواده های پرجمعیت و همچنین ساکنان منطقه های حاشیه ای و محروم در اولویت دریافت این کمک ها قرار دارند.


برچسب ها: کمیته امداد - مرکز نیکوکاری - استان ایلام - ایلام - توزیع - نیکوکاری - گوشت گوسفندی
آخرین اخبار سرویس:

توزیع 3 هزار بسته گوشت در ایلام

توزیع 3 هزار بسته گوشت در ایلام