مطالب مرتبط:
«رواق اجابت»؛ تازه ترین اثر نشر زائر رضوی منتشر شد
500 میلیون یورو خسارت روزانه اروپا بر اثر بسته بودن تنگه هرمز
نقدینگی نمی تواند به اندازه تورم ایران اثر التهابی داشته باشد؛ تورم ایران متاثر از ارز است
تلف شدن 25 رأس گوسفند در شهرستان مشگین شهر بر اثر برخورد آذرخش
6 اثر موسیقی که برای جنگ ساخته شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 اردیبهشت 1405 ساعت 20:002026-04-23فرهنگي

راهیابی 162 اثر به مرحله دوم داوری جشنواره رضوی


دبیر اجرایی شانزدهمین جشنواره ملی داستان نویسی رضوی گفت: 162 اثر داستانی بلند و کوتاه به مرحله دوم داوری این جشنواره راه یافت.

- دبیر اجرایی شانزدهمین جشنواره ملی داستان نویسی رضوی گفت: 162 اثر داستانی بلند و کوتاه به مرحله دوم داوری این جشنواره راه یافت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، فرشته بیرانوند با بیان اینکه 543 اثر به دبیرخانه شانزدهمین دوره جشنواره ملی داستان نویسی رضوی ارسال شد، گفت: پس از ارزیابی اولیه 148 داستان کوتاه و 14 داستان بلند به مرحله دوم داوری راه پیدا کردند.

وی ادامه داد: ارزیابی نهایی توسط هیئت داوران شامل نویسندگان و منتقدان برجسته کشوری در حال انجام است.

دبیر اجرایی شانزدهمین جشنواره داستان نویسی رضوی افزود: به خاطر شرایطی که کشور همزمان با جنگ رمضان با آن روبه رو شد؛ آیین اختتامیه جشنواره به تعویق افتاد که در ماه های آینده متناسب با شرایط، این مراسم برگزار و از برگزیدگان تجلیل خواهد شد.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: برگزاری چنین جشنواره هایی با محوریت امام رضا (ع) می تواند به تقویت وحدت و همبستگی ملی نیز کمک کند.


برچسب ها: جشنواره - داستان - داستان نویسی - استان - مرحله دوم - جشنواره ملی - داوری
آخرین اخبار سرویس:

راهیابی 162 اثر به مرحله دوم داوری جشنواره رضوی

راهیابی 162 اثر به مرحله دوم داوری جشنواره رضوی