مطالب مرتبط:
آمادگی 24 واحد نیروگاهی سیستان و بلوچستان برای پایداری شبکه برق کشور
آمادگی 24 واحد نیروگاهی سیستان و بلوچستان برای پایداری شبکه برق کشور
33 پروژه فنی و آمادگی 24 واحد نیروگاهی در سیستان و بلوچستان؛ ضمانت پایداری شبکه برق کشور در پیک تابستان 1405
تقویت زیرساخت های انرژی، تضمین پایداری شبکه در شرایط بحرانی
برگزاری جشنواره باعث ارتقای پایدار عملکرد شبکه فروش می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 اردیبهشت 1405 ساعت 16:402026-05-02سياسي

همکاری بین بخشی برای برای ارتقای پایداری شبکه برق رسانی تقویت یابد


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی بر تقویت همکاری و هماهنگی بین بخشی برای پایداری شبکه برق رسانی در استان تاکید کرد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان غربی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی بعد از ظهر شنبه در بازدید مدیرکل بازرسی استان از نیروگاه برق ارومیه با تأکید بر اهمیت نقش نیروگاه ارومیه در تأمین انرژی الکتریکی منطقه، بر لزوم تقویت همکاری و هماهنگی بین بخش های مختلف تولید، انتقال و توزیع برق جهت ارتقای پایداری شبکه و کاهش اختلالات احتمالی تأکید کرد.

محبوبی، مدیرکل سازمان بازرسی استان آذربایجان غربی نیز ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته در مجموعه نیروگاه، بر ضرورت نظارت مستمر، رعایت دقیق ضوابط و استانداردهای فنی و مدیریتی، و استفاده بهینه از ظرفیت ها و منابع موجود در جهت صیانت از حقوق مردم و ارائه خدمات پایدار و با کیفیت تاکید کرد.

در جریان این بازدید، گزارشی جامع از سوی مسئولان نیروگاه در خصوص وضعیت تولید برق، ظرفیت های موجود، روند بهره برداری، اقدامات انجام شده در زمینه افزایش پایداری شبکه و بهبود بهره وری تجهیزات ارائه شد.

همچنین برنامه های توسعه ای و طرح های در دست اقدام برای ارتقای سطح خدمات رسانی و تأمین برق پایدار برای مشترکین استان تشریح شد.


برچسب ها: آذربایجان غربی - شرکت توزیع نیروی برق - آذربایجان - توزیع نیروی برق - شبکه برق رسانی - پایدار - تقویت همکاری
آخرین اخبار سرویس:

همکاری بین بخشی برای برای ارتقای پایداری شبکه برق رسانی تقویت یابد

همکاری بین بخشی برای برای ارتقای پایداری شبکه برق رسانی تقویت یابد