مطالب مرتبط:
بارش ها دوشنبه در اصفهان آغاز می شود
بازگشت رگبارهای بهاری به اصفهان از سه شنبه
ورود سامانه ناپایدار به استان اصفهان از فردا
بن بست شکنی از دارایی های منجمد دولت در اصفهان نیازمند تفویض اختیار است
احتکار خانگی روغن خودرو در اصفهان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 اردیبهشت 1405 ساعت 14:202026-05-04اجتماعي

باد شدید اصفهان را درمی نوردد؛ تداوم روند افزایشی دما


کارشناس مسئول پیش بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: وزش باد شدید و توفان لحظه ای همراه با خیزش گردوخاک طی 48 ساعت پیش رو پدیده غالب استان است.

- باد شدید اصفهان را درمی نوردد؛ تداوم روند افزایشی دما اصفهان- کارشناس مسئول پیش بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: وزش باد شدید و توفان لحظه ای همراه با خیزش گردوخاک طی 48 ساعت پیش رو پدیده غالب استان است.

کامران طهماسبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: آسمان استان طی امروز دوشنبه، به صورت صاف تا قسمتی ابری است و گاهی وزش باد به نسبت شدید پیش بینی می شود که در برخی نقاط با غبار رقیق همراه است.

وی ادامه داد: از بعدازظهر امروز و طی روز سه شنبه با گذر امواج ضعیف متناوب، در سطح منطقه افزایش ناپایداری ودر برخی مناطق استان به ویژه برای نیمه شمالی و شمال غربی استان رگبار باران و رعدوبرق را انتظار داریم.

کارشناس مسئول پیش بینی اداره کل هواشناسی اصفهان خاطرنشان کرد: از فردا سه شنبه تا پایان هفته شاهد وزش باد شدید خواهیم بود که اوج این شرایط در سطح استان تا چهارشنبه خواهد بود.

طهماسبی اضافه کرد: در ساعات بعدازظهر توفان و گرد وخاک و کاهش دید و کاهش کیفیت هوا و اختلال در تردد جاده ای پیش بینی می شود.


برچسب ها: اداره کل هواشناسی - باد شدید - پیش بینی - اصفهان - هواشناسی اصفهان - استان - خیزش گردوخاک
آخرین اخبار سرویس:

باد شدید اصفهان را درمی نوردد؛ تداوم روند افزایشی دما

باد شدید اصفهان را درمی نوردد؛ تداوم روند افزایشی دما